سومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز دوشنبه 29 ام مهر ماه،سومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری،به ریاست"امیر شیر توماج"فرماندار و با حضور اعضای این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
"امیر شیر توماج"در این جلسه ضمن تاکید بر تعیین تکلیف پروانه کسب خبازی های تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان آق قلا،افزود:نقل و انتقال جواز کسب از پدران و مادران به فرزندان و اقوام درجه یک با رعایت مسائل حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.
فرماندار شهرستان آق قلا با اشاره به استفاده از ظرفیت رسانه ها و تبلیغات محیطی در فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار در سبد غذایی مردم شهرستان آق قلا،گفت:بدون شک تهیه،تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود.هرچه نان سبوس دار پخت و مصرف شود ارزش غذایی بیشتری دارد و در سلامت مصرف کنندگان به خصوص برای کاهش دیابت و کنترل قند خون تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.
رئیس کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا،ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد،تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد بالا،نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان،لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان توسط خبازان،ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی را از مهم ترین عوامل در ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دانسته و از اعضای این کارگروه خواست تا با تعامل و همکاری با یکدیگر در جهت عملی شدن این موارد تلاش کنند.
"توماج"بر قانونمندی و وظیفه مندی کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان و نظارت و بازرسی گروهی از خبازی های این شهرستان تاکید کرد و گفت:برنامه ریزی به سمت استانداردسازی فعالیت ها در حوزه آرد و نان با جدیت بیشتری انجام شود،چون نان قوت غالب مردم است.