عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

فرماندار در سومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا:

آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

"امانگلدی ضمیر"گفت: آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد.

صبح امروز پنجشنبه چهارم مرداد ماه،سومین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری،به ریاست "امانگلدی ضمیر" فرماندار و با حضور اعضای این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،"امانگلدی ضمیر" در این جلسه بر آموزش خبازان در ارائه نان مرغوب به مردم تاکید کرد و افزود:حرارت مناسب دستگاه پخت و خواب خمیر در کیفیت بخشیدن به نان و ماندگاری آن بسیار تاثیر گذار است در همین راستا برگزاری کارگاه آموزشی خبازان از اولویت های مهم کارگروه باشد.

فرماندار شهرستان آق قلا با اشاره به استفاده از ظرفیت رسانه ها و تبلیغات محیطی در فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار در سبد غذایی مردم شهرستان آق قلا،گفت:بدون شک تهیه،تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود . هرچه نان سبوس دار پخت و مصرف شود ارزش غذایی بیشتری دارد و در سلامت مصرف کنندگان به خصوص برای کاهش دیابت و کنترل قند خون تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.

"ضمیر"،ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد،تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد بالا،نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان،لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان توسط خبازان،ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی را از مهم ترین عوامل در ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دانسته و از اعضای این کارگروه خواست تا با تعامل و همکاری با یکدیگر در جهت عملی شدن این موارد تلاش کنند.

 

 

آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

 

آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

 

آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

 

آموزش خبازان،اولویت مهم کارگروه در کیفیت بخشی عرضه نان باشد

 




بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : آق قلا
  • بازدید : 430
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 2447

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه منهای ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  اردیبهشت 1403  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 95
بازدید دیروز: 171
بازدید ماه:458
بازدید سال:8017
بازدید کل:22304101