نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

جلسه مشورتي فرماندار با روحانيون شهرستان آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100641کپی به کلیپ‌بورد

در اين نشست كه ائمه جمعه شهر و روستاهاي شهرستان آق قلا حضور داشتند ؛ فرماندار ضمن تشكر از حضور ائمه محترم جمعه در اين جلسه ، وحدت و همدلي علماي شيعه و سني شهرستان را مثال زدني و الگوي براي ساير مسلمانان عنوان كرد.

حاجي گلدي كر با اشاره به تلاش هاي استكبار جهاني در ايجاد تفرقه بين مسلمانان و مذاهب افزود: در حال حاضر اغلب كشورهاي اسلامي منطقه درگير جنگ مذهبي و قوميتي هستند و استكبار جهاني توانسته است با ترفند هاي مختلف بين مذاهب اسلامي در كشورهاي اسلامي شكاف ايجاد كند.

وي اضافه كرد: با تدبير مقام معظم رهبري صميمت و وحدت عميقي بين شيعه و سني در كشور ايجاد شده است و درسايه وحدت ، امنيت پايداري را در كشور شاهد هستيم.

فرماندار شهرستان آق قلا در بخش ديگري از سخنانش به برخي معضلات اجتماعي از جمله طلاق و مواد مخدر و… اشاره كردند و از روحانيون خواستند در تريبون هاي نمازجمعه در خصوص اثرات اجتماعي اين ناهنجاري ها به مردم اطلاع رساني كنند.

در ادامه جلسه حجت الاسلام شيخي امام جمعه شهر انبارالوم نيز ضمن تشكر از فرماندار شهرستان ، وجود وفاق و همدلي بين روحانيون شيعه و سني را ملموس دانست و اظهار داشت:قطعا همين وحدت و ارتباط بين علما مي تواند مانع اثرگذاري توطئه هاي دشمنان گردد وازايجاد شكاف جلوگيري نمايد.

امام جمعه شهر انبارالوم اضافه كرد: اي كاش علماي ساير كشورهاي اسلامي دشمن مشترك را در نظر مي گرفتند و اختلافات جزئي را بزرگ جلوه نمي دادند كه منجر به جنگ هاي مذهبي گردد.

وي اضافه كرد: خداوند را شاكريم كه به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي و مقام معظم رهبري ، همه علما زير پرچم نظام و رهبري قرار دارند و قطعا تا زماني كه پشت سر ولايت باشيم هيچ توطئه اي اثرگذار نخواهد بود .

حجت الاسلام شيخي در پايان از فرماندار شهرستان آق قلا از برگزاري چنين نشستي قدرداني كرد و در افزايش وحدت و تقويت همدلي اثرگذار عنوان كرد.

حاج عبدالحي آخوند ميرزاعلي امام جمعه شهر آق قلا نيز در پايان اين جلسه ضمن تقدير از بانيان اين جلسه ، وجود ارتباط تنگاتنگ بين ائمه جمعه و مسئولين به ويژه ارتباط روحانيون با فرماندار شهرستان را مثال زدني عنوان كرد.

امام جمعه شهر آق قلا اضافه كرد: در شرايط كنوني كه دسيسه هاي دشمنان اسلام روز به روز افزايش پيدا مي كند ما بايد در خصوص اتحاد و وحدت كلمه بيشتر تلاش بكنيم .

وي افزود: ما بايد قدر نظام و اسلام و مقام معظم رهبري به عنوان ناخداي كشتي انقلاب را بدانيم و بايد قدرشناسي بكنيم و قدردان امنيت و رفاه و آسايش كشورمان باشيم كه در سايه هدايت مقام معظم رهبري ايجاد شده است.

حاج عبدالحي آخوند ميرزاعلي اضافه كرد: ما بايستي فرمايشات مقام معظم رهبري را در خصوص اقتصاد مقاومتي نصب العين خود قرار دهيم زيرا كه اگر بخواهيم اقصادي پويا داشته باشيم بايد اقتصاد مقاومتي را نهادينه كنيم و در اين صورت است كه انقلاب ما از هرگزندي حفظ خواهد شد.

وي افزود:اگر بخواهيم اتحاد و وحدت كلمه داشته باشيم و به صورت يد واحده عمل كنيم بايد از يك رهبر واحد تبعيت بكنيم و از مقام معظم رهبري به عنوان يك هادي ،راهبر و راشد تبعيت بكنيم و در قرآن نيز اطاعت از اولي الامر تاكيد فراوان شده است.

حاج بايرام آخوند سلاق مدرس حوزه علميه نيز در پايان اين جلسه ضمن تاكيد بر لزوم وحدت گفت: وحدت جوهره هر سيستم و حكومتي است و خداوند در قرآن كريم نيز بر وحدت تاكيد فراوان كرده و دستور داده كه بر ريسمان الهي چنگ بزنيم تا متفرق نشوند.

آخوند سلاق سپس به خدمات فرماندار در سطح شهرستان از جمله سدآقدكش ،چهارراه كمربندي ، پل باستاني و پل خرمشهر اشاره كردند و تقدير ويژه روحانيون و مردم را به فرماندار رساندند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.