بازدید سر زده مدیر کل ساسی انتخابات و مدیر کل بازرسی استانداری از فرمانداری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=128079کپی به کلیپ‌بورد


به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح سه‌شنبه ۳ مهر جناب آقای احمدی مدیر کل سیاسی و انتخابات و جناب آقای هانی محمدی مدیر کل بازرسی استانداری بصورت سرزده از فرمانداری آق قلا بازدید به عمل آورده و مورد استقبال فرماندار و معاون سیاسی فرمانداری قرار گرفتند .
مدیر کل بازرسی استانداری در دیدار با. فرماندار و معاون سیاسی فرمانداری ضمن قدردانی از مدیریت هوشمندانه سلیمان هاشمی در امور شهرستان ، با اشاره به جایگاه سازمان بازرسی ،پیشگیری از تخلفات را یکی از مهمترین برنامه این سازمان در استان عنوان کرد.
محمدی بازدیدهای سرزده از ادارات را از برنامه های این سازمان خواند و گفت : با حضور سرزده در شهرستان های استان و بازدید از ادارات به دنبال پیشگیری از تخلفات و رفع مشکلات موجود هستیم .

بازدید سر زده  مدیر کل ساسی انتخابات و مدیر کل بازرسی استانداری از فرمانداری

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.