جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=127374کپی به کلیپ‌بورد

 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح شنبه ۲۶ خرداد جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان به ریاست سلیمان هاشمی فرماندار و اعضای مرتبط با موضوع جلسه در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید .

فرماندار در این جلسه پس از شنیدن مطالب اعضای حاضر گفت ؛ بررسی و نظارت مداوم بر نانوایی ها باید مورد توجه قرار گیرد و اگر واحدی از خبازی ها عملکرد مناسب داشت تشویق گردد .

هاشمی تصریح کرد؛ ساماندهی ،تامین و توزیع آرد و کیفیت بخشی پخت نان باید از اولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان در جهت رضایتمندی شهروندان باشد.
در ادامه این نشست پیرامون مسائل و مباحث سهمیه آرد خبازی ها ،نحوه نظارت بر عملکرد نانوایی ها ،کیفیت توزیع آرد سهمیه ای بین نانوایی‌ها و .. به بحث و بررسی پرداختند و تصمیماتی اتخاذ شد .
۲۶ خرداد

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار شد

 

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.