حضور بازیکنان تیم والیبال پاس آق قلا در ستاد فرماندهی انتظامی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=127083کپی به کلیپ‌بورد

  
شنبه ۱ اردیبهشت سردار دادگر فرماندهی محترم انتظامی استان گلستان میزبان هاشمی فرماندار آق قلا ، سرهنگ مارزلو فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا و مجموعه بازیکنان تیم والیبال پاس آق قلا بود .
به گزارش فرمانداری شهرستان آق قلا .
سلیمان هاشمی به همراه سرهنگ مارزلو و کادر فی و بازیکنان تیم والیبال « پاس» آق قلا در ساختمان ستاد فرماندهی استان میهمان سردار فرماندهی محترم انتظامی استان گلستان بودند .

در ابتدا حسب دستور، بازیکنان خود را خدمت سردار فرماندهی معرفی نمودند .

در ادامه ، سنگدوینی گزارش مختصری از عملکرد هیآت والیبال استان و شهرستان ارائه نمود .
سلیمان هاشمی هم ضمن قدردانی از زحمات کادر فنی و بازیکنان تیم پاس برای آنها موفقیت روز افزون از خداوند متعال خواستار شد .

سردار دادگر در آخر از برافراشته نگاه داشتن پرچم نظام مقدس جمهوری و مطرح شدن نام استان گلستان بخصوص تیم والیبال پاس آق قلا در سطح کشور تقدیر و تشکر کرد .و گفت طبق «فرمایشات مقام معظم رهبری» از سربازان متخصص ، متعهد و با استعداد در همان حرفه در محل خدمت مقدس سربازی اش استقبال و بکارگیری خواهیم کرد .

در پایان مراسم ، از بازیکنان و کادر فنی تیم پاس با اهداء لوح سپاس تقدیر به عمل آورده شد و عکس جمعی گرفتند .

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.