جلسه هماهنگی مراسمات رحلت حضرت رسول .

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=125797کپی به کلیپ‌بورد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا .ظهر  سه شنبه 21 شهریور 1402 بانزدیک شدن به 28 صفر سالروز رحلت حضرت رسول(ص)و شهادت امام حسن مجنبی و امام رضا (ع)جلسه  ستادبزرگداشت رحلت پیامبر اعظم با حضور مسئولین ادارات در فرمانداری شهرستان برگزار شد .

نماینده عالی دولت در شهرستان آق قلا در این جلسه ضمن تسلیت ایام پیش رو به ساحت مقدس حضرت بقیته الله (عج) و رهبری معظم انقلاب و دلدادگان اهل بیت (ص) گفت .

با حضور اقشار مختلف مردم همیشه در صحنه و مومن و انقلابی و دوستدار اهل بیت (ع) و نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج و مشارکت کلیه دستگاه ها ،این مراسم با شکوه هر چه تمام برگزار خواهد شد .

سلیمان هاشمی در ادامه افزود .دستگاههای اجرایی و خدمات رسان امکانات را برای اجرای هر چه بهتر برنامه های پایان صفر بسیج خواهند نمود زیرا این مراسمات در ترویج فرهنگ اسلامی بویژه مسائل شناساندن سیره نبوی نقش بسزایی دارند .

در پایان جلسه فرماندار گفت ،انشالله بار دیگر مردم شهرستان همانند حماسه اربعین حسینی و دیگر مراسمات با حضور پررنگ خود ارادت خود را به ساحت مقدس حضرت رسول اکرم (ص)و خاندان مکرمشان نشان خواهند داد .

 

جلسه  هماهنگی مراسمات  رحلت حضرت رسول .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.