فرماندار شهرستان آق قلا از مددجوی تحت پوشش،دلجویی بعمل آورد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123623کپی به کلیپ‌بورد

“امیر شیر توماج”از مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)شهرستان آق قلا دلجویی بعمل آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز سه شنبه 26 ام فروردین ماه،”امیر شیر توماج”فرماندار پیرو درخواست و مراجعه حضوری شهروندان،با همراهی”حسینعلی مرزنکلاته”رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در منزل مددجوی تحت پوشش این نهاد حضور یافت و از وی دلجویی بعمل آورد.

با توجه به وضعیت مسکن این مددجوی تحت پوشش،”امیر شیر توماج”فرماندار طی تماس تلفنی با رئیس ستاد بازسازی و نوسازی شهرستان،دستورات لازم در خصوص تسهیلات و کمک معیشتی را صادر نمود.

فرماندار شهرستان آق قلا از مددجوی تحت پوشش،دلجویی بعمل آورد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.