جلسه ستاد مقابله با کرونا در شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123505کپی به کلیپ‌بورد

جلسه ستاد مقابله با کرونا در شهرستان آق قلا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز شنبه 9 ام فروردین ماه،جلسه ستاد مقابله با کرونا به ریاست”امیر شیر توماج”فرماندار و با حضور اعضای شورای تامین،مدیران ادارات،نهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی کاهش زنجیره انتقال،گزارش اداره صمت در خصوص تعطیلی اصناف و آخرین اقدامات و برنامه های دستگاههای اجرایی،امدادی و خدمات رسان در راستای پیشگیری و مبارزه با ویروس،از مهمترین محورهای مودر بحث در جلسه صبح امروز ستاد مقابله با کرونا در شهرستان آق قلا بود.

جلسه ستاد مقابله با کرونا در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.