مشخصات نامزدها به صورت كامل و خوانا قيد شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123330کپی به کلیپ‌بورد

ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۳۰ اعلام کرد:هموطنان عزیز مشخصات نامزدهاي مورد نظر خود را به صورت كامل و خوانا قيد نمايند تا حقي از نامزدهاي محترم در هنگام شمارش و محاسبه آراء ضايع نگردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا به نقل از وزارت کشور،متن اطلاعیه به شرح زیر می باشد:

به آگاهي هموطنان عزيز مي رساند با عنايت به ماده ۲۰ قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي و به منظور جلوگيري از تضييع حق نامزدهاي انتخابات،خواهشمند است درهنگام نوشتن آراء،مشخصات نامزدهاي مورد نظر خود را كه شامل نام،نام خانوادگي،كد و يا شهرت ايشان مي باشد،به صورت كامل و خوانا قيد نمايند تا حقي از نامزدهاي محترم در هنگام شمارش و محاسبه آراء ضايع نگردد.

ستاد انتخابات كشور

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.