نماینده عالی دولت در استان از فرماندار شهرستان آق قلا تجلیل کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=122960کپی به کلیپ‌بورد

نماینده عالی دولت در استان در پی کسب رتبه نخست شورای آموزش و پرورش،از فرماندار شهرستان آق قلا تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،در پی کسب رتبه نخست استانی در شورای آموزش و پرورش،”دکتر هادی حق شناس”استاندار گلستان طی مراسمی که به مناسبت گرامیداشت هفته شورای آموزش و پرورش برگزار شد،از”امیر شیر توماج”فرماندار شهرستان آق قلا تجلیل بعمل آورد.

این مراسم متمرکز استانی که صبح امروز سه شنبه یکم بهمن ماه،با حضور”عزیزه امامی”معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گلستان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آزادشهر برگزار شد،با حضور مدیران کل دستگاههای اجرایی از”امیر شیر توماج”فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان آق قلا تجلیل بعمل آمد.

عملکرد شایسته شهرستان در سال 97 در راستای ارتقای فرهنگ مشارکت در حوزه تعلیم و تربیت و همچنین اقدامات ارزنده در شش ماهه اول سال جاری منجر به آن شد تا بالاترین مقام اجرایی دولت دوزادهم در استان از “امیر شیر توماج”فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان آق قلا تجلیل نمایند.

تحقق مشارکت و نظارت مردم در امر آموزش و پرورش و بهره‌گیری از کلیه منابع و امکانات جهت تأسیس، توسعه و تجهیز‌ فضاهای آموزشی و پرورشی و تسهیل در فعالیتهای اجرایی آموزش و پرورش،برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای پرداخت کمک‌ هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان کم بضاعت،تلاش در گسترش آموزش و پرورش عمومی و افزایش پوشش تحصیلی،جلوگیری از افت تحصیلی دانش‌آموزان و تلاش در ارتقاء کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی سازماندهی امکانات برای اجرای آموزشهای فنی و حرفه‌ای،کار دانش و کارآموزی از ماموریت های مهم شورای آموزش و پرورش شهرستان می باشد.

لازم به ذکر است شورای آموزش و پرورش شهرستان آق قلا برای چهارمین سال متوالی،رتبه برتر استانی را کسب کرده است.

نماینده عالی دولت در استان از فرماندار شهرستان آق قلا تجلیل کرد

 

نماینده عالی دولت در استان از فرماندار شهرستان آق قلا تجلیل کرد

 

نماینده عالی دولت در استان از فرماندار شهرستان آق قلا تجلیل کرد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.