مسائل و مشکلات برخی از مدارس شهر آق قلا بررسی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=122731کپی به کلیپ‌بورد

با حضور”امیر شیر توماج”فرماندار،مسائل و مشکلات برخی از مدارس شهر آق قلا بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،پیرو مصوبه شورای آموزش و پرورش و بازدید از مدارس و بررسی مسائل و مشکلات حوزه تعلیم و تربیت،”امیر شیر توماج”با همراهی”محمود نسرکانی”مدیر آموزش و پرورش و”رحمت الله اونق”شهردار،از دبستان شهید سمیه شهر آق قلا بازدید بعمل آورد.

در این بازدید مدیر و هیات امنای آن،مسائل و مشکلات دبستان شهید سمیه را مطرح نمودند و “امیر شیر توماج”فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش،دستورات لازم را به مدیران دستگاههای اجرایی در جهت کمک به حوزه تعلیم و تربیت شهرستان صادر کرد.

لازم به ذکر است در بازدید قبلی”امیر شیر توماج”فرماندار از دبستان شهید سمیه،سوالی را برای دانش آموزان پایه پنجم مطرح کرد که یکی از آنان،پاسخ صحیح را اعلام کرد و امروز جایزه خود را از دستان فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش دریافت نمود.

مسائل و مشکلات برخی از مدارس شهر آق قلا بررسی شد

 

مسائل و مشکلات برخی از مدارس شهر آق قلا بررسی شد

 

مسائل و مشکلات برخی از مدارس شهر آق قلا بررسی شد

 

مسائل و مشکلات برخی از مدارس شهر آق قلا بررسی شد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.