اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=122341کپی به کلیپ‌بورد

با حضور”امیر شیر توماج”فرماندار،اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز چهارشنبه 22 ام آبان ماه،در راستای برگزاری اجلاسیه کشوری نماز در استان گلستان،با حضور”قاسم محمدی”مشاور استاندار و رئیس شورای اقامه نماز استان و”امیر شیر توماج”فرماندار،اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی شهر آق قلا برگزار شد.

فرماندار شهرستان آق قلا در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد باسعادت پیامبر مهربانی،حضرت محمد(ص)و هفته وحدت،سخنان خود را با قرائت قطعه شعری از شاعر و عارف نامدار ترکمن”مختومقلی فراغی”در خصوص اهمیت نماز آغاز کرد و گفت:پیامبر گرامی اسلام در غزوه ها و جنگ ها از برپایی نماز اول وقت غافل نمی شد و این اهمیت فریضه نماز در جایگاه دین مبین اسلام را می رساند.

این مقام مسئول در شهرستان آق قلا با بیان اینکه اهمیت به نماز بایستی اولویت مهم برنامه های فرهنگی باشد،خاطر نشان کرد:بهترین راه برای تقویت روح ایمان در جامعه تعظیم شعائر دینی و فریضه نماز است،اگر شعائر دینی به درستی اهمیت داده شود،دینداری در جامعه فراگیر و روح باورهای دینی و ارزشهای اسلامی در جامعه احیا خواهد شد.

لازم به ذکر است اجلاسیه نماز شهرستان آق قلا در راستای برگزاری اجلاسیه کشوری نماز بوده که آذر ماه سال جاری در استان گلستان برگزار خواهد شد.

برپایی نمایشگاه آثار هنرمندان و نقاشی دانش آموزان در خصوص اهمیت نماز از سایر برنامه های امروز اجلاسیه نماز در شهرستان آق قلا بود.

اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

اجلاسیه نماز با رویکرد نماز و مدرسه در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.