استاندار گلستان از واحدهای تولیدی احیا شده شهرک صنعتی آق قلا بازدید بعمل آورد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120781کپی به کلیپ‌بورد

استاندار گلستان از واحدهای تولیدی احیا شده شهرک صنعتی آق قلا بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا٬عصر روز پنجشنبه سوم مرداد ماه٬‹‹دکتر هادی حق شناس››استاندار گلستان با همراهی‹‹امیر شیر توماج››فرماندار و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان از چند واحد تولیدی احیا شده شهرک صنعتی آق قلا بازدید بعمل آورد.

لازم به ذکر است در جریان سیلاب اخیر شهرستان آق قلا٬فاز سوم شهرک صنعتی دچار آبگرفتگی شد و واحدهای تولیدی مستقر در آن٬دچار خسارت شدند که با همت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و سرمایه گذاران مجددا احیا گردیدند.

واحدهای تولیدی پارس ایده سبز‹‹پودر لباسشویی بریچ و سافاری››و رشد دانه‹‹ویتامین دامی››از جمله واحدهای شهرک صنعتی آق قلا بودند که مورد بازدید امروز‹‹دکتر حق شناس››استاندار گلستان قرار گرفت.

استاندار گلستان از واحدهای تولیدی احیا شده شهرک صنعتی آق قلا بازدید بعمل آورد

 

استاندار گلستان از واحدهای تولیدی احیا شده شهرک صنعتی آق قلا بازدید بعمل آورد

 

استاندار گلستان از واحدهای تولیدی احیا شده شهرک صنعتی آق قلا بازدید بعمل آورد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.