نشست دهیاران بخش مرکزی شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120737کپی به کلیپ‌بورد

به ریاست‹‹اسمعیل آرخی››بخشدار٬نشست دهیاران بخش مرکزی شهرستان آق قلا برگزار شد.

صبح امروز سه شنبه یکم مرداد ماه٬نشست دهیاران بخش مرکزی به ریاست”اسمعیل آرخی”بخشدار و با حضور”محمد هاشم آبادی “رئیس اداره ثبت احوال شهرستان آق قلا،کارشناسان و دهیاران در محل سالن اجتماعات بخشداری مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،”اسمعیل آرخی “در این نشست برنامه ریزی ساختارمند جهت کوتاه نمودن فرآیند اداری امور ثبت و احوال شهرستان را برای شهروندان حائز اهمیت ویژه ای قلمداد کرد و گفت:دهیاران بایستی آمار صحیحی در اختیار داشته باشند و این امر، تنها با ثبت به موقع وقایع چهارگانه ولادت،وفات،ازدواج و طلاق امکان پذیر است.

بخشدار مرکزی شهرستان آق قلا بر ضرورت فرهنگ سازی و رفع مشکلات ثبت وقایع حیاتی در موعد مقرر تاکید کرده و تحول روش مکانیزه امور ثبت و ارائه مشخصات سجلی بی نقص و نظام مند را امری بسیار حساس و موثر برشمرد.

‹‹آرخی››در خاتمه سخنان بر ضرورت ارتباط بیشتر دهیاران بخش مرکزی در خصوص ارائه اطلاعات و آمار به موقع به ثبت احوال شهرستان آق قلا تاکید کرد.

نشست دهیاران بخش مرکزی شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.