روحیه ایثار و ایستادگی خانواده های معظم شهدا،پشتوانه اصلی نظام اسلامی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120594کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار شهرستان آق قلا گفت:روحیه ایثار و ایستادگی خانواده های معظم شهدا،پشتوانه اصلی نظام اسلامی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا٬‹‹امیر شیر توماج››در دیدار با خانواده شهید”عبدالزمان طعنه”،ایثار و فداکاری شهداء را موجب عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بیان کرد و افزود:ديدار با خانواده معظم شهدا از وظايف ما خدمتگزاران نظام است و حضور در كنار خانواده معظم شهدا٬توفيق الهي براي مسئولین است.

فرماندار شهرستان آق قلا٬تاکیدات ویژه رهبر فرزانه انقلاب و ریاست محترم جمهوری مبنی بر ضرورت تکریم و سرکشی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد:مسئولین نظام مقدس اسلامی ،دیدار با خانواده معظم شهداء و تلاش برای رفع مشکلات آنها را وظیفه خود می‌دانند.

‹‹توماج››به هدف والای شهیدان از ايثار و مجاهدت در راه خداوند اشاره كرد و گفت:شهداء چشم و چراغ انقلاب هستند و حضور با برکت آنان مايه سرافرازي و سربلندي است.اعتلاي ارزشهاي بلند اسلامي و پاسداري از ميراث گرانبهاي انقلاب٬آرمان شهیدان است.

روحیه ایثار و ایستادگی خانواده های معظم شهدا،پشتوانه اصلی نظام اسلامی است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.