اقدامات ارشد وزارت دفاع در استان گلستان٬در امدادرسانی به سیل زدگان٬شایسته تقدیر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119906کپی به کلیپ‌بورد

‹‹امانگلدی ضمیر››گفت:اقدامات ارشد وزارت دفاع در استان گلستان در امدادرسانی به سیل زدگان٬شایسته تقدیر است.

عصر روز دوشنبه دوم اردیبهشت ماه٬‹‹امیر سرتیپ دوم ستاد شعبانیان››رئیس بازرسی وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور به منظور بررسی آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان٫وارد شهرستان آق قلا شد و مورد استقبال‹‹امانگلدی ضمیر››فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران در محل دفتر نماینده عالی دولت قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا٬‹‹امانگلدی ضمیر››ضمن تشریح آخرین اقدامات در خصوص خروج سیلاب و امدادرسانی به سیل زدگان٬از اقدامات موثر‹‹دکتر ساسان پورجعفری››ارشد وزرات دفاع در استان گلستان که از نخستین ساعات بحران سیل منطقه دوشادوش ستاد مدیریت بحران و سایر نیروهای امدارسان٬ارائه خدمت می کرد٬تشکر و قدرانی بعمل آورد.

فرماندار شهرستان آق قلا ضمن اشاره به مشاوره های فنی بسیار خوب وزرات دفاع در کنترل و مهار سیلاب اخیر٬افزود:وزرات دفاع علاوه بر ارائه اطلاعات و مشاوره فنی در سیلاب٬با در اختیار قرار دادن تمامی امکانات لجستیکی٬لودر و بیل های مکانیکی٬قوت قلبی برای سایر دستگاههای اجرایی و خدمات رسان شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.