بصیرت و آگاهی مردم،نهم دی را ماندگار کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118742کپی به کلیپ‌بورد

بصیرت و آگاهی مردم،نهم دی را ماندگار کرد

“سید موسی میردیلمی”گفت:بصیرت و آگاهی مردم،نهم دی را ماندگار کرد.

صبح امروز چهارشنبه پنجم دی ماه،جلسه هماهنگی برگزاری مراسم نهم دی”روز بصیرت و میثاق امت با ولایت”شهرستان آق قلا به ریاست”سید موسی میردیلمی”معاون فرماندار و با حضور مدیران و روسای ادارات،نهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی عضو این ستاد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”سید موسی میردیلمی”در این جلسه با بیان اینکه نهم دی ماه،روزی ماندگار در تاریخ وحدت و همبستگی مردم شریف ایران اسلامی است ،گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) از این روز به واسطه مشارکت و پشتیبانی آحاد ملت از نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان حماسه ملی یاد کرده اند و 9 دیماه را روز تجلی روح دیانتِ حاکم بر دل‌های مردم، روح ایمان ملت و مردم‌سالاری دینی ایرانیان عنوان فرمودند.

معاون فرماندار شهرستان آق قلا با بیان این که نهم دی ماه باید به فرصتی برای ایجاد وحدت و همبستگی ملی بدل شود اظهار داشت:این حماسه فرصتی عظیم است تا با دعوت از همه جریانها و جناحهای سیاسی کشور برای وحدت حول محور ولایت فقیه،با شناسایی توطئه ها و خدعه های دشمنان و بیگانگان،با نگاهی رو به آینده، راه را برای پیشرفت روزافزون میهن عزیز اسلامی که الگویی برای سایر ملل و بلاد اسلامی است هموار سازیم.

“میردیلمی”با بیان اینکه توطئه‌های دشمنان نظام همواره با هوشیاری مردم و درایت مقام معظم رهبری دفع شده و اقتدار نظام اسلامی به جهانیان ثابت شده است،بر شرکت گسترده مردم شهرستان آق قلا در مراسم 9 دی تاکید کرد و گفت:امسال در حالی سالگرد رویداد 9 دی گرامی داشته می‌شود که کشورمان مورد انواع هجمه فرهنگی و اقتصادی دشمن قرار دارد که حضور پرشور و گسترده مردم در این مراسم،باری دیگر نقشه آنان را همچون گذشته خنثی خواهد کرد.

 بصیرت و آگاهی مردم،نهم دی را ماندگار کرد

 

بصیرت و آگاهی مردم،نهم دی را ماندگار کرد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.