روز جهانی قدس نماد وحدت و اراده امت اسلامی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116631کپی به کلیپ‌بورد

روز جهانی قدس نماد وحدت و اراده امت اسلامی است

“امانگلدی ضمیر” فرماندار شهرستان آق قلا ضمن دعوت از همه اقشار مردم این شهرستان جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس،گفت:روز جهانی قدس نماد وحدت و اراده امت اسلامی است.

صبح امروز پنج شنبه 17 خرداد ماه و در آستانه فرا رسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان،”امانگلدی ضمیر”فرماندار شهرستان آق قلا با صدور پیامی از همه اقشار مردم این شهرستان دعوت نمود تا بار دیگر با حضوری پرشورتر از سال های گذشته در راهپیمایی روز جهانی قدس،همبستگی و همدلی خود را در دفاع از قدس عزیز و مردم مظلوم فلسطین به جهانیان نشان دهند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،در پیام نماینده عالی دولت آمده است:

“بسم الله الرحمن الرحیم”

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان فرا می رسد و ملت مؤمن و روزه دار ایران اسلامی و دیگر مسلمانان و آزادی خواهان جهان،بار دیگر در برابر ستمگران و زورگویان عالم فریاد می زنند تا همبستگى خود را در حمایت از آزادی قدس شریف و حقوق مردم فلسطین اعلام نمایند.

روز قدس،روز دفاع از ملت فلسطین و مردم مظلومی است که با نام خدا و تمسک به ایمان اسلامی، با اسرائیلی که با اعمال جنایتکارانه و کشتار وحشیانه در فلسطین و لبنان که به هیچ اصل انسانی و قانون بین المللی پایبند نیست،مقابله می کنند.

روز جهانی قدس به عنوان میراث گرانقدر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران،”حضرت امام خمینی(ره)”، روز تبلور وعده الهی است که حکومت و کاخ ظلم خداگریزان را که از تارعنکبوت لرزان تر است ناپایدار می کند؛این ابتکار حکیمانه امام راحل در سایه توجه ای که انقلاب اسلامی ایران به موضوع فلسطین دارد،بیداری و تقویت روحیه استکبارستیزی در میان مسلمانان و مستضعفان جهان را به دنبال داشته و باعث جلوگیری از بلندپروازی های رژیم غاصب و تحقق رؤیای اسرائیل بزرگ گردیده است.

ملت همیشه در صحنه ایران و مردم فهیم و ولایتمدار شهرستان آق قلا به نشانه سرکوبی ستم و در حمایت همواره از آرمان‌ها و رهبر معظم انقلاب اسلامی و با همراهی مراجع عالیقدر،عالمان و مسئولان،امسال نیز در راهپیمایی روز قدس،سنگ‌تمام خواهند گذاشت و برائت خود را از رژیم غاصب اسرائیل و همپیمانانشان اعلام خواهند نمود .

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما مردم ولایتمدار شهرستان آق قلا در این ماه مبارک،از همه اقشار مختلف مردم شهرستان دعوت می نمایم تا بار دیگر با حضوری پرشورتر از سال های گذشته در راهپیمایی روز جهانی قدس،تجلی همبستگی و همدلی خود را در دفاع از قدس عزیز و مردم مظلوم فلسطین نشان دهند.

“امانگلدی ضمیر”

فرماندار و رئیس ستاد برگزاری راهپیمایی روز قدس

شهرستان آق قلا

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.