همایش پیشگیری از اعتیاد به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و با رویکرد اجتماعی کردن امر مبارزه به مواد مخدر در شهرستان آق قلا برگزار شد.
صبح امروز شنبه 17 تیر ماه ، همایش پیشگیری از اعتیاد در شهرستان آق قلا و با رویکرد اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر ، با حضور “امانگلدی ضمیر” فرماندار ، “حجت الاسلام سید مصطفی حقی” دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، مسئولین قضائی شهرستان ، اعضای شورای تامین ، ائمه جمعه و جماعات ، علماء و روحانیون ، مدیران کل دستگاههای اجرایی استان ، روسای ادارات و نهادهای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و اقشار مختلف مردم در سالن همایش کسب و کار شهرک صنعتی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا ، “امانگلدی ضمیر” در این همایش ضمن تاکید بر اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر ، گفت : مبارزه با مواد مخدر نیازمند همت همگانی است و برای مبارزه با معضل مواد مخدر در جامعه نیازمند همت همگانی و اراده عمومی هستیم.
وی با بیان اینکه مواد مخدر مهمترین عامل تهدید امنیت و سلامت افراد جامعه است ، افزود: پس از انقلاب اسلامی هزینههای مالی و جانی زیادی در راستای مبارزه با مواد مخدر پرداخت شده است.
فرماندار شهرستان آق قلا با بیان اینکه امروزه با تغییر الگوی مصرف از مواد مخدر سنتی به مواد مخدر صنعتی روبرو هستیم ، اظهار داشت : این امر بدلیل آسانی تولید مواد مخدر صنعتی و دسترسی به این مواد و عدم آگاهی از پیامدهای اعتیاد است که همه روزه بر تعداد متقاضیان این مواد میافزاید.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آق قلا بر لزوم استفاده از رسانه ها در مقوله آموزش ، اطلاع رسانی و مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد و افزود : هدف دشمنان از قاچاق مواد مخدر ، انحراف جوانان جامعه اسلامی است و در مقابل این امر باید همت همگانی و اراده عمومی وجود داشته باشد.
“ضمیر” در خاتمه سخنان خود تصریح کرد : فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در باره آسیب های استفاده از مواد مخدر بویژه مواد صنعتی و تشکیل کارگروه های مواد مخدر از جمله راهکارهای مهم در مبارزه با این پدیده است.همه دستگاه های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید به تناسب ظرفیت و پتانسیل خود در زمینه مهار مواد مخدر فعالیت کنند و ضمن همکاری با نهادهای مردمی، برنامه لازم در اجرای شیوه نامه مبارزه با مواد مخدر را ارائه دهند.
“حجت الاسلام سید مصطفی حقی” نیز در این همایش گفت : مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر نیازمند بسترسازی فرهنگی و اجتماعی است.
وی معضل اعتیاد و مواد مخدر را یک آسیب جدی دانست و گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری مواد مخدر اولویت نخست آسیب های اجتماعی است و در همین راستا مبارزه با اعتیاد باید در اولویت ویژه قرار گیرد.
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز استان ، اعتیاد و مواد مخدر را یک بحران اجتماعی عنوان کرد و گفت: دولت در راستای کنترل این بحران اجتماعی با اتخاذ یک رویکرد اجتماعی می تواند به کاهش آسیب ها کمک کند.
این مقام مسئول در دستگاه قضائی استان ، اساتید و دانشجویان را مهم ترین گروه های تاثیرگذار جامعه عنوان کرد و گفت: دانشجویان قشر روشنگر، محقق و تاثیرگذار جامعه هستند و نقش و جایگاه ارزشمندی در جامعه دارند در همین راستا می توانند نقش تعیین کننده ای در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.