نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102450کپی به کلیپ‌بورد

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

370 نفر از دختران دانش آموز دبیرستان های شهرستان آق قلا در قالب کاروان راهیان نور راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

فرماندار شهرستان آق قلا صبح امروز طی مصاحبه خبری با واحد خبر سیمای گلستان با اعلام این مطلب گفت: اعزام دانش آموزان به مناطق جنگی در راستای تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در بین آنها و با هدف زنده نگهداشتن یادوخاطره رشادت های رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس است.

الیاس هیوه چی اضافه کرد:اگر بخواهیم راه شهیدان و پاسداری از ارزش های دفاع مقدس را ادامه بدهیم بایستی اعزام کاروان راهیان نور استمرار داشته باشد تا دانش آموزان بتوانند از نزدیک با عمق ایثارگری ها و رشادت هایی که رزمندگان اسلام در دفاع از آرمان انقلاب اسلامی به منصه ظهور رساندند آشنا شوند و به عنوان تجربه ای گرانبها توشه راه خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: نسل جوان باید با آنچه که فرهنگ ایثار و شهادت نامیده می شود آشنا شود و به عنوان یک فرهنگ به نسل آینده منتقل کند و فضای فرهنگ جبهه و شهادت را ملموس احساس کند.

گفتنی است در دومین دوره از اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور دبیرستان های آق قلا 370 نفر با 9 دستگاه اتوبوس اعزام مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

 

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

 

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

 

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

 

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

 

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

 

370 نفر از دانش آموزان دختر شهرستان آق قلا به اردوی راهیان نور اعزام شدند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.