یازدهمین جلسه مسئولین کمیته های انتخاباتی شهرستان آق قلا برگزار شد .

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=125907کپی به کلیپ‌بورد

 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح روز یکشنبه 30 مهر یازدهمین جلسه با مسئولین کمیته های انتخابات مجلس دوازدهم به ریاست آقای مقصودلو معاون محترم سیاسی فرمانداری با حضور مسئولین کمیته ها در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .

در این جلسه پیرامون مسائل و کمبودهای احتمالی کمیته ها بحث و گفتگو شد .تا انشالله در زمان برگزاری با کمبود یا مشکلی مواجه نشوند .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.