کارشناسان مرکز تحقیقات از عملیات پاکسازی پسآب کارخانه ید،بازدید کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123883کپی به کلیپ‌بورد

کارشناسان مرکز تحقیقات از عملیات پاکسازی پسآب کارخانه ید شهرستان آق قلا بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز شنبه 24 ام خرداد ماه،با همراهی”امیر شیر توماج”فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران،کارشناسان مرکز تحقیقات از عملیات پاکسازی پسآب “شورآبه ید گلستان”بازدید کردند.

لازم به ذکر است شکسته شدن بخشی از دیواره های سد و دایک ایجاد شده جهت نگهداری پسآب استخراج ید،در هفته گذشته،منجر به جاری شدن آن در سطح 270 هکتار از اراضی منابع طبیعی منطقه گردید که با استقرار 4 پمپ و کف کش ستاد مدیریت بحران،70 هکتار از پسآب دریاچه اینچه،جمع آوری و پاکسازی گردید.

کارشناسان مرکز تحقیقات از عملیات پاکسازی پسآب کارخانه ید،بازدید کردند

 

کارشناسان مرکز تحقیقات از عملیات پاکسازی پسآب کارخانه ید،بازدید کردند

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.