پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111189کپی به کلیپ‌بورد

پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

 فرماندار شهرستان آق قلا از پیش بینی 115 شعبه اخذ رای و همکاری قریب 2 هزار نفر از عوامل اجرایی در برگزاری انتخابات خبر داد.

صبح امروز دوشنبه 30 اسفند ماه، همزمان با آغاز ثبت نام نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا، “امانگلدی ضمیر” فرماندار و رئیس ستاد انتخابات شهرستان آق قلا در معیت مسئولین کمیته های این ستاد از روند ثبت نام نامزدهای این دوره بازدید بعمل آورد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان آق قلا، “امانگلدی ضمیر” در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار صدا و سیمای گلستان اظهار داشت: امروز همزمان با سراسر کشور ثبت نام از نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا در فرمانداری و بخشداری های تابعه این شهرستان آغاز شده است ، امسال علاوه بر مدارک مورد نیاز در دوره های قبلی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ارائه عدم سوء پیشینه نیز الزامی است.

فرماندار شهرستان آق قلا با بیان اینکه “برگزاری انتخابات باشکوه و قانونمند هدف دولت تدبیر و امید است” از پیش بینی 115 شعبه اخذ رای در شهرستان با همکاری قریب 2 هزار نفر از عوامل اجرایی خبر داد و افزود: دولت “تدبیر و امید” با عمل به قانون زمینه برگزاری انتخابات سالم و پرشور و مشارکت آحاد مردم در این عرصه سرنوشت ساز را فراهم نموده است.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان آق قلا ضمن اشاره به مشارکت حداکثری مردم استان گلستان و شهرستان در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی ، با بیان اینکه مجریان انتخابات نقش به سزایی در برگزاری انتخابات سالم و پرشور ایفا می کنند اظهار کرد: اقدام قانونمند مجریان انتخابات موجب حضور پرشور مردم در روز انتخابات خواهد شد ، و این مشارکت در انتخابات بیانگر این است که مردم به استقلال کشور، تمامیت ارضی، ارزشهای جمهوری اسلامی عشق و علاقه دارند و امیدواریم به فضل الهی ، با همدلی و همکاری همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات و مشارکت حداکثری مردم این شهرستان ، برگ زرین دیگری بر افتخارات شهرستان آق قلا در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در 29 اردیبهشت ماه رقم زده شود.

پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

 

پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

 

پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

 

پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

 

پیش بینی 115 شعبه اخذ رای با همکاری قریب 2 هزار نفر عوامل اجرایی

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.