پنجمین دوره انتخابات جامع جمعیت هلال احمر در شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123872کپی به کلیپ‌بورد

همزمان با سراسر استان،پنجمین دوره انتخابات جامع جمعیت هلال احمر در شهرستان آق قلا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح روز جمعه 23 ام خرداد ماه،با حضور”امیر شیر توماج”فرماندار و رئیس کارگروه امداد و نجات،انتخابات پنجمین دوره مجامع جمعیت هلال احمر در مجتمع فرهنگی ارشاد شهر آق قلا برگزار شد.

فرماندار شهرستان آق قلا در حاشیه این برنامه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی،گفت:انتخابات مجامع هلال احمر هر چهار سال یک بار برگزار می شود و امروز در شهرستان آق قلا،۴ عضو شورای اجرایی و یک عضو بازرسی و علی البدل آنها انتخاب خواهند شد.

رئیس کارگروه امداد و نجات شهرستان آق قلا افزود:نشاط و جنب و جوش در انتخابات مجامع هلال احمر نشان از مدنیت و مردمی بودن هلال احمر و تشکل های مردم نهاد دارد.

“توماج”در خاتمه گفتگو تصریح کرد:انتخاب افراد توانمند برای مجامع هلال احمر می تواند موجب کاهش آسیب های ناشی از بالایای طبیعی و رشد و تعالی شاخصه های اجتماعی در منطقه شود.

پنجمین دوره انتخابات جامع جمعیت هلال احمر در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

پنجمین دوره انتخابات جامع جمعیت هلال احمر در شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.