هفته وحدت فرصتی برای تقریب و همدلی مذاهب اسلامی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124576کپی به کلیپ‌بورد

“عبدالغفور غراوی” گفت:هفته وحدت بهترین فرصت برای تقریب و همدلی مذاهب اسلامی است.

صبح امروز دوشنبه 26 ام مهر ماه،در آستانه فرا رسیدن گرامیداشت هفته وحدت،”عبدالغفور غراوی”سرپرست فرماندار شهرستان آق قلا فرا رسیدن میلاد پیامبر مکرم اسلام و هفته وحدت را به عموم مسلمانان به ویژه مردم متدین و ولایتمدار شهرستان آق قلا تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا در پیام رئیس ستاد گرامیداشت هفته وحدت آمده است:

“بسم الله الرحمن الرحیم”

ماه ربیع الاول یاد آور میلاد آخرین رسول خدا و پیامبر صلح و دوستی است که به حقیقت فصلی برای عمل به سیره آن مقام آسمانی بوده و هفته وحدت بی تردید نماد و پیام صلح و دوستی برای پیروان راستین و حقیقی دین و مکتب انسان ساز اسلام است.

هفته وحدت پیام آور این است که مسلمانان همه با هم برادرند و با دست اتحاد و یکپارچگی و همگرایی و ذهن هوشیار،در سایه دستورات پیامبر خدا و عترت پاک آن حضرت،مجال از تفرقه افکنی بیگانگان را می گیرند و در سایه قرآن کریم و سنت و سیره رسول اکرم (ص) وحدت و یکرنگی خود را حفظ می کنند و درسایه امامت و ولایت،صراط مستقیم جمهوری اسلامی را خواهند پیمائید.

مسلمانان در سایه دین اسلام و بر اساس آیه کلام وحی(انما المومنون إِخوة) همواره و همیشه در همه شرایط برادر یکدیگر هستند و دین اسلام هیچگاه اجازه تفرقه و اختلاف را به مسلمانان نمی دهد.وحدت شیعه و سنی این است که هر دو در کنار هم و با وحدتی برادرانه زندگی کنند و فتنه های دشمنان مبنی بر ایجاد تفرقه و دشمنی را با درایت نقش بر آب نمایند بنابراین دشمن اسلام دشمن شیعه و سنی است و مسمانان باید این نکته را در نظر داشته باشند که تنها با اتحاد می توان آرمانهای حضرت محمد مصطفی (ص) مبنی بر جهانی بی عداوت و دشمنی را برپا نمایند.

پیامبر اکرم (ص) به عنوان آخرین فرستاده خداوند در میان مردم درس دینداری و معنویت در کنار اخلاق و احترام به حق هم نوع را در میان فرهنگ جهان آن دوران که سراسر پر بود از دشمنی و کینه و جنگ،نشر داد و اکنون نیز ما باید به عنوان مسلمان پیرو آن حضرت هرچه بیشتر خود را به سیره و رفتار ایشان شبیه کنیم.

اینجانب میلاد باسعادت عصاره نبوّت و حضرت ختمی مرتبت،پیام آور عزت،رحمت و سعادت کلّ بشر محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) و فرا رسیدن هفته وحدت،اخوت و برادری و تجدید پیمان با اسلام و آرمان های نظام اسلامی را به تمامی مسلمانان جهان به ویژه مردم متدین و خداجوی شهرستان آق قلا تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

“عبدالغفور غراوی”

سرپرست فرمانداری و  رئیس ستاد گرامیداشت هفته وحدت

 شهرستان آق قلا

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.