لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104482کپی به کلیپ‌بورد

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 الیاس هیوه چی در دومین جلسه کمیسیون فرعی مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان آق قلا که در محل سالن اجتماعات این فرمانداری برگزار گردید ضمن اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص خرید کالای ایرانی اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم در راستای تقویت تولیدات داخلی گام اساسی برداشته شود باید در دو بعد فرهنگ سازی و بعد دیگر که برطرف نمودن اشکالات جزئی در محصولات ایرانی می باشد اهتمام ورزیده و در واقع لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد.

فرماندار شهرستان آق قلابا اشاره به تاثیرات مخرب کالاهای قاچاق و نقش کالاهای قاچاق در حوزه اشتغال بیان داشت: قاچاق به عنوان اقتصاد پنهان نقش تاثیر گذاری را در اقتصاد جامعه می گذارد و می تواند ضربه مهلکی را به حوزه اشتغال وارد نماید .

رئیس کمیسیون فرعی مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان آق قلا گفت: از پیامدهای مهم قاچاق کالا و ارز، تضعیف اقتصاد داخلی، رکود تولید داخلی، کاهش درآمد مالیاتی، تضعیف صادرات غیر نفتی، اخلال در نظام ارزی و رشد بیکاری در جامعه است.

ایشان بر لزوم نظارت بیشتر در بخش محصولات بهداشتی و آرایشی تاکیدداشته و افزود:با توجه به حمل و نقل آسان،حجم کم و قیمتهای بالای این محصولات که بعضا استفاده مکرر از آن باعث بروز عوارض شده است دستگاههای عضو حساسیت بیشتر در این حوزه داشته باشند.

در این جلسه بازدید های میدانی از کتابفروشی ها با توجه به وجود کتابهای غیر مجاز ،نظارت مستمر بر مراکز عرضه کود شیمیایی و سموم کشاورزی در شهرستان مورد تاکید قرار گرفت.

نماینده عالی دولت در شهرستان آق قلا با اشاره به برنامه های دولت تدبیر و امید و تاکید ریاست محترم جمهوری بر مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز، از مسئولان شهرستان خواست متناسب با وظایف خود در امر مبارزه با قاچاق هماهنگی و تعامل بیشتری با کمیسیون شهرستان داشته باشند.

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 

لزوم تقویت تولیدات داخلی ارائه محصولات با کیفیت می باشد

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.