دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111503کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 فرماندار شهرستان آق قلا در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا دیدار نمود.

 صبح امروز یکشنبه 20 فروردین ماه و در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر ، “امانگلدی ضمیر” فرماندار در معیت “محمود امانیان” رئیس اداره بهزیستی شهرستان از مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا بازدید و با سالمندان تحت پوشش این مرکز دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ، “امانگلدی ضمیر” با اشاره به حفظ فرهنگ سنتی در خصوص کرامت و منزلت سالمندان افزود: هر میزان به فرهنگ سنتی حمایت از سالمندان نزدیکتر شویم از رواج سراهای سالمندان در جامعه دورتر خواهیم شد.

 وی خاطرنشان کرد: قشر سالمند سرمایه جامعه محسوب می شوند زیرا آنان مسیری را در عرصه حیات طی کرده اند که ماحصل آن تجربه های موفق و ناموفقی بوده است و امروز تجربه های آنان سرلوحه افراد دیگر است.

 فرماندار شهرستان آق قلا افزود: ایجاد فضای مناسب برای توانمند سازی سالمندان در راستای حفظ استقلال فردی، کرامت و منزلت آنان در جامعه و خانواده لازم است و در همین راستا باید با بسیج امکانات موجود در دستگاه های اجرایی ذیربط، با خدمت رسانی به سالمندان تلاش شود تا این قشر از جامعه مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

 این مقام مسئول در شهرستان آق قلا بیان داشت: دستگاه های بهزیستی، کمیته امداد و تامین اجتماعی از جمله نهادهای خدمت رسانی هستند که در این عرصه فعالیت های بسیاری انجام داده اند و از این رو همکاری و هم افزایی هر چه بیشتر سایر دستگاه ها باعث می شود تا جامعه سالمندی از خدمات بهتر و بیشتری برخوردار شوند.

 “ضمیر” همچنین از پیگیری اختصاص زمین جهت احداث مجتمع خدماتی و رفاهی مناسب به سالمندان شهرستان خبر داد.

 مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی سالمندان یاشار در حال حاضر داری 36 نفر عضو از سال 93 فعالیت خود را آغاز نموده در این مرکز خدمات توان پزشکی،خدمات روان شناختی،خدمات آموزشی و برنامه های تفریحی به آنان ارائه میگردد.

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.