دریچه آر۶ سد وشمگیر جهت کاهش ورودی آب به شهر آق قلا بازگشائی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119695کپی به کلیپ‌بورد

دریچه آر۶ سد وشمگیر جهت کاهش ورودی آب به شهر آق قلا بازگشائی شد

دریچه آر۶ سد وشمگیر جهت کاهش ورودی آب به شهر آق قلا بازگشائی شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا٬صبح امروز دوشنبه ۱۲ فروردین ماه٬در راستای مصوبات شب گذشته ستاد مدیریت بحران با حضور‹‹سردار حسین معروفی››فرمانده سپاه نینوای استان و ‹‹امانگلدی ضمیر››فرماندار٬دریچه آر۶ سد وشمگیر به منظور کاهش ورودی آب به شهر آق قلا بازگشائی شد.

براساس مصوبه ستاد مدیریت بحران شهرستان آق قلا به منظور آمادگی در برابر حوادث احتمالی ناشی از وزش باد شدید و بارندگی های چند روز آتی٬دو دریچه آر ۴(قزل تپه)و آر ۶ مخزن سد وشمگیر بازگشائی شد تا از افزایش ورودی آب به شهر آق قلا جلوگیری شود.

لازم به ذکر است با بازگشائی دریچه های فوق الذکر٬ ۳ دستگاه بیل مکانیکی نیز جهت لایروبی کانال در حال فعالیت می باشند و دستگاههای اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران٬شکاف هایی در مسیر رودخانه گرگانرود ایجاد کرده اند تا ورودی آب به سد وشمگیر کاهش پیدا کند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.