حضور پر شور مردم فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=126638کپی به کلیپ‌بورد

 

بار دیگر مردم شهید پرور همیشه در صحنه شهرستان آق قلا حماسه‌ای بزرگ آفریدند.

 گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا
امروز یکشنبه ۲۲بهمن ۱۴۰۲میدان وحدت آق قلا سراسر از جمعیت بود.

پیر ،جوان،نوجوان،زن ومرد،همه آمده اند تا دین خود را به انقلاب ،ارمانهای انقلاب ،امام راحل،رهبر عظیم الشان انقلاب ادا کنند.

قشرهای مختلف مردم کسبه ،دانش اموز،کارمند،بازنشسته ،بازاری،خانه دار،شیعه وسنی،همه در میدان وحدت شهر آق قلا طبق قولی که به هم داده بودند جمع شده تا در مراسم گرامیداشت ۲۲بهمن امسال نیز حضور باشکوهی داشته باشند.

صبح امروز در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با سراسر کشور در استان گلستان و شهرستان آق قلا مراسم ایام الله دهه فجر برگزار شد.

شرکت کنندگان در حالی که پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران ،عکسهایی از حضرت امام خمینی ره معمار کبیر انقلاب ،همچنین مقام معظم رهبری ،شهدای انقلاب و دفاع مقدس و مدافع حرم و سردار شهید قاسم سلیمانی را در دست داشته و شعارهای انقلابی سر می‌دادندو بار دیگر با امام راحل و شهدا تجدید میثاق کرده و بر حفظ دستاوردهای انقلاب تأکید داشتند.

سلیمان هاشمی فرماندار شهرستان آق قلا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای عزیز و تبریک این روز خجسته از همه مردم شریف و همیشه در صحنه شهرستان آق قلا در خصوص شرکت پرشور در این راهپیمایی تشکر نمود.

حضور پر شور مردم  فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

 

حضور پر شور مردم  فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

 

حضور پر شور مردم  فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

 

حضور پر شور مردم  فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

 

حضور پر شور مردم  فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

 

حضور پر شور مردم  فهیم و ولایت مدار شهرستان آق قلا در راهپیمایی 22 بهمن 1402

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.