جلسه کمیته مناسب سازی مبلمان شهری و شورای ساماندهی سالمندان شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124620کپی به کلیپ‌بورد

جلسه کمیته مناسب سازی مبلمان شهری و شورای ساماندهی سالمندان شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،ظهر امروز سه شنبه 30 ام آذر ماه،جلسه کمیته مناسب سازی مبلمان شهری و شورای ساماندهی سالمندان شهرستان آق قلا در سال جاری به ریاست”عبدالغفور غراوی”سرپرست فرمانداری و با حضور مدیران ادارات،نهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی عضو در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا در این جلسه،یکی از مهمترین اولویت‌های جامعه کنونی را مناسب‌سازی معابر عمومی به منظور سهولت در رفت و آمد معلولان بیان نمود و گفت:عدم مناسب‌سازی اماکن،کمبود امکانات مختص معلولان و مهیا نبودن بستر مناسب برای حضور این افراد از قبیل وسایل نقلیه عمومی مناسب‌سازی شده و عدم امکان استفاده از سرویس‌های بهداشتی عمومی برای معلولان سبب شده تا تعداد زیادی از این افراد در جامعه حضور فعال نداشته باشند اما مناسب‌سازی معابر عمومی و بسترسازی مناسب فضای عمومی جامعه به پویایی این قشر کمک می‌شود.

رئیس شورای ساماندهی امور سالمندان و کمیته مناسب سازی مبلمان شهری آق قلا افزود:ایجاد فضای مناسب برای توانمند سازی سالمندان در راستای حفظ استقلال فردی،کرامت و منزلت آنان در جامعه و خانواده لازم است و در همین راستا باید با بسیج امکانات موجود در دستگاه های اجرایی ذیربط،با خدمت رسانی به سالمندان تلاش شود تا این قشر از جامعه مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

“غراوی”سالمندان را گنجینه های ارزشمند جامعه خواند و خاطر نشان کرد:سالمندان،جوانان دیروز هستند و با سپری کردن مسیر زندگی،سرشار از تجربه های ارزنده هستند که به بهای جوانیشان به دست آمده است.قشر سالمند سرمایه جامعه محسوب می شوند زیرا آنان مسیری را در عرصه حیات طی کرده اند که ماحصل آن تجربه های موفق و ناموفقی بوده است و امروز تجربه های آنان سرلوحه افراد دیگر است.

جلسه کمیته مناسب سازی مبلمان شهری و شورای ساماندهی سالمندان شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.