بازدید بخشدار مرکزی آق قلا از کانال روستای دلیجه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101077کپی به کلیپ‌بورد

بخشدار مرکزی آق قلا بر ضرورت لایروبی کانال روستای دلیجه تاکید کرد.

طاهر قربان دلیجه بخشدار مرکزی آق قلا صبح دیروز در بازدید از کانال روستای دلیجه گفت: لایروبی این کانال می تواند نقش مهمی در هدایت آب های سطحی به خصوص در زمان بروز سیل های مقطعی داشته باشد.

مهندس جدیدی مدیر امور آب شهرستان نیز در این بازدید اظهار داشت : در صورت تامین اعتبار لازم در اولین فرصت ، لایروبی این کانال اقدام خواهد شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.