نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

اشتغال پایدار با کسب آموزش های مهارتی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=110610کپی به کلیپ‌بورد

اشتغال پایدار با کسب آموزش های مهارتی

 فرماندار شهرستان آق قلا بر اشتغال پایدار با کسب آموزش های مهارتی تاکید نمود.

صبح امروز دوشنبه 25 بهمن ماه، “امانگلدی ضمیر” فرماندار شهرستان آق قلا با “ابوالفضل تیرانداز” مدیر کل فنی و حرفه ای استان دیدار و در مورد مسائل مرتبط با حوزه آموزش و مهارت بحث و تبادل نظر نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا، ” امانگلدی ضمیر” در این دیدار اصلي ترين نياز شهرستان را ايجاد اشتغال پايدار دانست و یکی از بهترین راهها برای رسیدن به این مهم را کسب آموزش های مهارتی عنوان نمود .

فرماندار شهرستان آق قلا با بیان اینکه معضل بیکاری یکی از مهمترین مشکلات جامعه امروزی می باشد اما مهارت آموزی و شرکت در دوره های آموزشی فنی و حرفه ای را راهگشای مشکل بیکاری ذکر کرد و افزود :دولت “تدبیر و امید” با ایجاد بسترهای لازم زمینه فراگیری مهارت‌های اولیه و پایه‌ای را برای ورود به بازار کار و  بهره‌گیری جوانان در زمینه اشتغال خود و کمک به اقتصاد خانواده و جامعه را فراهم نموده است.

وی ايجاد انگيزه براي دستيابي به فرصتهاي شغلي پايدار در مسير اقتصاد مقاومتي و توانمند سازی افراد فاقد مهارت و ارائه آموزش های مهارتی در راستای یاری رساندن به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه را از مهمترین اهداف و برنامه های توسعه ای شهرستان عنوان کرد.

“ضمیر” مؤلفه های اقتصادی مقاومتی را شامل اقتصاد مقاومتی درون زا، برون گرا، دانش بنیان و مردمی بودن دانست و تصریح کرد: آموزش های مهارتی فنی و حرفه ایی می تواند در توانمندسازی نیروی انسانی کار کند و نیروی انسانی توانمند یکی از شاخصهای اقتصاد مقاومتی است که منجر به کمک برای ارائه خدمات بهتر در جامعه می شود.

 

اشتغال پایدار با کسب آموزش های مهارتی

 

اشتغال پایدار با کسب آموزش های مهارتی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.