نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

از پژوهش های دانشگاهی در جهت توانمند سازی زنان استفاده شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101391کپی به کلیپ‌بورد

از پژوهش های دانشگاهی در جهت توانمند سازی زنان استفاده شود

فرماندار شهرستان آق قلا در جلسه کارگروه بانوان و خانواده  این شهرستان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد با بیان این مطلب گفت: از ظرفیت موسسات عالی و پژوهش های دانشگاهی در جهت توانمند سازی بانوان و ارائه طرح های و راهکارهای در کاهش آسیب های اجتماعی و اشتغال آنان استفاده شود.

الیاس هیوه چی اضافه کرد: با توجه به نیاز جوامع به پیشرفت در عرصه های کار و اقتصاد، توانمندسازی زنان ضروری به نظر می رسد و این در حالی است که این موضوع می تواند باعث کاهش آسیب پذیری بانوان شود..

وی افزود: بایستی دستگاه های اجرایی مر تبط در جهت افزایش اعتماد به نفس بانوان راهکارهای عملی و اجرایی را ارائه کنند تا از ظرفیت بالقوه بانوان در تمامی زمینه ها استفاده مطلوب بعمل آید.

فرماندار سپس به عواملی که باعث افزایش اعتماد به نفس بانوان می شود اشاره کردند و افزودند:ورزش می تواتد نقش مهمی در سلامت جامعه بانوان داشته باشد و مهمتر از همه باعث کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه خواهد شد زیرا که انسان سالم محور توسعه پایدار است.

هیوه چی استفاده از ظرفیت اشتغال بانوان در حوزه صنایع خانگی و دستی را یک فرصت دانست و افزود: لازم است برای عرصه محصولات خانگی و صنایع دستی بانوان ، بازارچه خاصی در یکی از نقاط مناسب شهر ایجاد شود تا بتوانیم علاوه بر رفع مشکل اشتغال بانوان ، فضای مناسبی را برای عرصه محصولات خانگی ایجاد نمائیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: بایستی اعتماد به نفس و خودباوری را در بین بانوان افزایش دهیم ، افزایش طلاق در جامعه ناشی از بی اعتمادی و خلاء های ناشی از خودباوری است و اگر ما بتوانیم خودباوری ها را تقویت کنیم آمارهای ناهنجاری نیز کم خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد:توانمند سازی زنان از مباحث حائز اهمیت در هر جامعه روبه رشدی می باشد که باید به آن پرداخت و انتظار می رود دستگاه های مرتبط با نگاه تخصصی به این مقوله وارد بشوند.

گفتنی است در این جلسه هریک از مسئولین دستگاه های اجرایی گزارشی از طرح های در دست اجرای خود در حوزه بانوان را ارائه کردند و مصوبات گروه های کاری بانوان مورد بررسی قرار گرفت.

از پژوهش های دانشگاهی در جهت توانمند سازی زنان استفاده شود

 

از پژوهش های دانشگاهی در جهت توانمند سازی زنان استفاده شود

 

از پژوهش های دانشگاهی در جهت توانمند سازی زنان استفاده شود

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.