اجرای عملیات لایروبی کانال های آبیاری روستایی به طول ۴۴ کیلومتر و با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120873کپی به کلیپ‌بورد

‹‹امیر شیر توماج››از اجرای عملیات لایروبی کانال های آبیاری روستایی به طول ۴۴ کیلومتر و با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان در شهرستان آق قلا خبر داد.

عصر امروز چهارشنبه نهم مرداد ماه٬‹‹امیر شیر توماج››فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران به همراه‹‹علی اکبر عرب احمدی››مدیر جهاد کشاورزی شهرستان از عملیات لایروبی کانال های آبیاری روستاهای شورحیات٬گری دوجی بخش مرکزی و چن سولی بخش وشمگیر بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا٬‹‹امیر شیر توماج››در پایان این بازدید در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شهرستان با بیان مطلب فوق٬افزود:عملیات لایروبی کانال آبیاری مسیر روستاهای دلیجه و شورحیات به طول ۸ کیلومتر به استعداد دو دستگاه بیل مکانیکی در بازه زمانی بیست روز به اتمام رسیده است.

فرماندار شهرستان آق قلا در ادامه بیان کرد:عملیات لایروبی کانال های آبیاری روستاهای گری دوجی به طول ۱۵ کیلومتر و چن سولی به طول ۲۱ کیلومتر در حال انجام می باشد.

اجرای عملیات لایروبی کانال های آبیاری روستایی به طول ۴۴ کیلومتر و با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان

 

اجرای عملیات لایروبی کانال های آبیاری روستایی به طول ۴۴ کیلومتر و با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.