نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=117759کپی به کلیپ‌بورد

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد.

صبح امروز یکشنبه هشتم مهر ماه،چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا با محوریت پیگیری وضعیت کانال احداث شده در منطقه کل آباد،بررسی موضوع ازدواج جوانان زیر 18 سال و عواقب ناشی از آن و همچنین بروز بیماری تب مالت و ارائه راهکار در مدیریت کاهش این بیماری،به ریاست”امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور بخشداران مرکزی و وشمگیر،مدیران ادارات،نهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر”در ابتدای سخنان با توجه به اهمیت کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در تصمیم گیری های شهرستان،بر حضور مدیران دستگاههای اجرایی در جلسات کارگروه تاکید کرد.

فرماندار شهرستان آق قلا به فرهنگ سازی و آموزش خانواده ها در خصوص عواقب ناشی از ازدواج های زیر 18 سال اشاره کرد و استفاده از ظرفیت علماء و ورحانیون منطقه و همچنین ارتباط تنگاتنگ شبکه بهداشت و درمان با آموزش و پرورش نسبت به این مهم را بسیار تاثیر گذار خواند.

“ضمیر”تعامل و هماهنگی مجموعه مدیران دستگاههای اجرایی عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی در خصوص مدیریت کاهش بیماری تب مالت را خواستار شد و از بخشداران مرکزی و وشمگیر شهرستان آق قلا خواست نسبت به اطلاع رسانی مناسب به روستائیان در این خصوص اقدام نمایند.

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد

 

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد

 

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد

 

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

Skip to content