نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

پيام تبريك فرماندار شهرستان آق قلا به مناسبت فرجام برجام

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=106527کپی به کلیپ‌بورد

پيام تبريك فرماندار شهرستان آق قلا  به مناسبت فرجام برجام

 صبح امروز دوشنبه 28 دی ماه ،الیاس هیوه چی در پیامی لغو تحریم ها را تبریک گفت و افزود: پيروزي در برجام تحقق جمله به‌یادماندنی رئیس‌جمهور مبني بر اينكه «سانتريفيوژها و چرخ زندگي مردم بايد توامان بچرخد» محقق شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،الیاس هیوه چی در پیامی لغو تحریم ها را تبریک گفت.

متن پیام بشرح زیر است:

بي شك عبور از گردنه سخت مذاكرات با عنايت هاي حضرت حق و در سايه رهنمودهاي حكيمانه و مدبرانه رهبر معظم انقلاب، حضرت آيت الله خامنه اي (مدظله العالي) و با تكيه بر مشي شامخ منطق، تعامل و اعتدال دولت تدبير و اميد، ميسر شد تا اهتزاز بيرق عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به جهانيان نشان داده شود و برجام؛ فصل تازه‌ای را در روابط ايران با دنيا بگشايد.

پيروزي در برجام تحقق جمله به ياد ماندني رییس‌جمهور مبني بر اينكه «سانتريفيوژها و چرخ زندگي مردم بايد توامان بچرخد» بوده و بي ترديد تلاش غيرت مندانه وزير متعهد امور خارجه و تيم مذاكره كننده هسته اي و همراهي و پايداري ملت سرافراز ايران منجر به فرجام رسيدن برجام شد تا توافقي عزت مندانه و مطابق با منافع و مصالح كشور رقم خورد.

اميد است راهي كه دولت تدبير و اميد رو به سوي توسعه، عزت، اقتدار با حفظ خطوط و چهارچوب هاي اصلي نظام پيش روي ملت ايران گشوده است، به پيشرفت قطعي و سرافرازي هميشگي ايران اسلامي بيانجامد و منجر به بسط روحيه اميدآفريني و نشاط افزايي براي تحقق فرداهاي بهتر ايران اسلامي شود.

به فرجام رسيدن برجام، يك رويداد تاريخي است كه پس از آن بايد تلاش براي بهره برداري از شرايط جديد به بهترين نحو و انجام اقتصاد مقاومتي، جهش اقتصادي و سرعت بخشي به روند آباداني كشور همراه با همدلي و همزباني براي ساختن فردايي بهتر ادامه يابد.

اينجانب به سهم خود اين حماسه بزرگ و تاريخي را به همه دلسوزان نظام مقدس جمهوري اسلامي، خانواده شهداي سرافراز هسته اي و به آحاد ملت شريف ايران بويژه مردم شريف و فهيم شهرستان آق قلا تبريك و تهنيت عرض نموده و عزت ماندگار ايران عزيز را از خداوند منان مسألت دارم.

پيام تبريك فرماندار شهرستان آق قلا  به مناسبت فرجام برجام

 

پيام تبريك فرماندار شهرستان آق قلا  به مناسبت فرجام برجام

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم سی و یکمین سالروز تصویب قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح دوشنبه ۲۴دی جلسه شورای آموزش و پرورش با حضور دکتر پزشکیان رییس جمهور محترم ، وزیر آموزش و پرورش، اعضای محترم شورا و مدیران آموزشی در محل سالن جلسات خواجه نصیرالدین طوسی به صورت وبینار هم زمان با فرمانداری های سراسر کشور برگزار شد. در این جلسه کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا ،مقصودلو معاون سیاسی فرمانداری ، حاج آخوند رهبر امام جمعه محترم شهرستان ، مبشری رییس آموزش و پرورش ،شهردار و شورای شهر در سالن جلسات فرمانداری حضور داشت
جلسه ستاد برگزاری مراسمات ایام الله دهه فجر برگزار شد
این جلسه به ریاست حمیدی معاون محترم سیاسی استاندار و اعضای مرتبط و با حضور سلیمان هاشمی فرماندار شهرستان آق قلا و حاضرین در سالن جلسات فرمانداری به صورت وبینار برگزار گردید.
دیدار فرماندار با مدیر جدید جهاد کشاورزی شهرستان
سلیمان هاشمی فرماندار با کامبیز پوری رییس جهاد کشاورزی آق قلا و گرگانی معاون جهاد دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مردمی فرماندار با مراجعین برگزار شد .
دیدار مردمی فرماندار شهرستان آق قلا برگزار شد. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح سه‌شنبه ۱۸ دی سلیمان هاشمی فرماندار با مراجعین دیدار و گفتگو کرد.هاشمی در این دیدارها به درخواست های شهروندان که مشکلات خود را در زمینه های گوناگون مطرح کردند ،رسیدگی کرد .
بازدید فرماندار و نماینده مجلس از بیمارستان آل جلیل
در این بازدید از بخشهای مختلف درمانی بازدید و از بیماران عیادت به عمل آورده شد .
نشست مسئولین اجرایی شهرستان با مدیرکل راه و شهرسازی استان جهت بررسی موضوع کمربند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح شنبه ۱۵ دیماه جلسه ای با حضور سلیمان هاشمی فرماندار ، امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ، مقصودلو معاون سیاسی فرمانداری ،محقی معاون برنامه ریزی فرمانداری ،حسینی مدیر کل راه و شهرسازی استان ، شهردار و رییس شورای شهر آق قلا به جهت بررسی این پروژه در دفتر فرماندار برگزار شد.