“امانگلدی ضمیر”ضمن اعلام آمادگی دستگاههای اجرایی شهرستان آق قلا در استقبال از مسافرین نوروزی،گفت: وظیفه مندی ستاد هماهنگی خدمات سفر،تامین سلامت و اسکان مسافرین نوروزی است.
صبح امروز دوشنبه 21 اسفند ماه ،هشتمین و آخرین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا در سال جاری با محوریت بررسی وضعیت زباله و دفع غیر بهداشتی در حاشیه جاده ها و کانال های انتقال آب،بررسی کلر سنجی شبکه آب شرب شهری و روستائی،اجرای برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی جهت تامین سلامت مسافرین و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،به ریاست”امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور مسئولین ادارات،نهادها و دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر”در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از زحمات یکساله مدیران دستگاههای اجرایی،کارگروه سلامت و امنیت غذایی را از کارگروه های بسیار مهم و حیاتی شهرستان خواند و بر وظیفه مندی حضور مدیران در این کارگروه تاکید کرد.
وی از شهردار آق قلا خواست با هماهنگی مراجع قضائی در خصوص جلوگیری از عرضه غیر بهداشتی ماهی و آبزیان در مکان قدیمی عرصه این محصولات پروتئینی اقدام نماید.
فرماندار شهرستان آق قلا با توجه به در پیش رو بودن روزهای پایانی سال جاری،از بخشداران و شهرداران این شهرستان خواست نسبت به پاکسازی و نظافت ورودی شهرها و روستاها و حاشیه جاده ها و همچنین آمادگی جهت استقبال از بهار و مسافرین نوروزی با همکاری دهیاران و سازمانهای مردم نهاد دوستدار طبیعیت و محیط زیست اقدام نمایند.
رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان آق قلا از اسکان مهمانان ایام تعطیلات نوروز در دو مدرسه شهر آق قلا خبر داد و از مسئولین دستگاههای اجرایی عضو این ستاد خواست نسبت به اعلام کشیک این ایام و بازرسی و نظارت مستمر اکیپ بهداشتی بر عرضه کنندگان مواد غذایی اهتمام داشته باشند.
“ضمیر”از برگزاری دهکده گردشگری روستائی و جشنواره نوروزگاه به استعداد 40 غرفه صنایع بومی و محلی و 35 آلاچیق در سالن چند منظوره مدیریت بحران شهرستان آق قلا و با رویکرد آئین و سنن اقوام مختلف استان خبر داد و از شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خواست نسبت به صدور مجوز برای غرفه داران عرضه کننده محصولات غذایی در این دهکده گردشگری اقدام نمایند.