نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

نگاه توسعه محور به صنایع شهرستان ضروری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100980کپی به کلیپ‌بورد

نگاه توسعه محور به صنایع شهرستان ضروری است

فرماندار شهرستان آق قلا در جلسه تودیع و معارفه رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت این شهرستان گفت: مسیر توسعه استان گلستان بر محور صنعت طراحی شده و شهرستان آق قلا نیز به دلیل قدمت صنایع آن نیازمند نگاه توسعه محور در این بخش است.

الیاس هیوه چی اضافه کرد:وجود قدیمی ترین و بزرگترین شهرک صنعتی استان در آق قلا و استقرار شهرک هزار هکتاری و منطقه ویژه اقتصادی اترک ، آینده روشنی را برای توسعه صنایع شهرستان رقم زده است که نیازمند نگاه ویژه به ظرفیت شهرستان آ ق قلا در این بخش است .

وی سپس به رویکرد جدید مسئولین صنایع استان در توسعه و استقرار صنایع مادر اشاره کردند و افزودند: نگاه کلی به صنایع در استان نگاه امیدوارکننده ای است و شمال شهرستان آق قلا نیز به دلیل داشتن زمین های لم یرزع و کم بازده ، استعداد استقرار صنایع بزرگ و مادر را دارد .

رئیس صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان نیز در این جلسه گفت: وضعیت صنعت در استان به مراتب سایر استانها وضعیت مناسبی نیست و استان گلستان در بخش صنعت در بین استان های کشور رتبه 28 را دارد .

مهندس قوانلو اضافه کرد: نیاز به تغییر و تحول در بخش صنعت استان احساس می شود و تحول در صنعت شهرستان آق قلا نیزبه دلیل پتانسیل بالای صنعتی اش مورد توجه مسئولین قرار دارد.

وی اظهار داشت : رویکرد جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت استان جذب سرمایه گذاران و توسعه صنایع مادر و بزرگ به ویژه در دو شهرستان آق قلا و گنبد به دلیل داشتن زمین های وسیع و کم بازده می باشد تا بتوانیم هم زمین های مرغوب کشاورزی را حفظ کنیم و هم صنایع ما به سمت شمال استان سوق داده شود.

گفتنی است در این جلسه ضمن ارتقای نمایندگی صنعت ، معدن و تجارت شهرستان به اداره ، مهندس زین العابدین تازیکی به عنوان رئیس جدید این اداره در شهرستان آق قلا منصوب شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.