نماینده عالی دولت از اعضای کارگروه تخصصی گندم٬آرد و نان شهرستان آق قلا تجلیل کرد.
صبح امروز پنجشنبه 23 اسفند ماه،هفتمین و آخرین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری،به ریاست”امانگلدی ضمیر”فرماندار و با حضور اعضای این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر”در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای ارزنده اعضای کارگروه در سال۹۷ و تبریک فرا رسیدن سال جدید و بهار طبیعت از دبیر کارگروه تخصصی گندم٬آرد و نان شهرستان خواست نسبت به برقراری کشیک خبازان و بازرسی های مستمر در ایام پایانی سال و همچنین در طول ایام نوروز برای رفاه حال گردشگران و خدمات بهتر به مسافرین نوروزی اقدام نماید.
فرماندار شهرستان آق قلا به برگزاری مانور پدافند غیر عامل قعطی گاز اشاره کرد و از مجهز بودن 80 درصد از خبازی های شهرستان به سیستم دوگانه سوز خبر داد و افزود:با توجه به اینکه نان یکی از مهم ترین ماده غذایی در سبد غذایی مردم است،20 درصد باقیمانده خبازی های را مکلف کرده ایم تا به سوخت دوم و مشعل های دوگانه سوز مجهز شوند.
‹‹ضمیر››بر ضرورت فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار در سبد غذایی مردم تاکید کرد و خواستار برخورد قاطع با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محسوب می شود،شد.