نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

نشست فعالان فرهنگي شهرستان آق قلا با فرماندار آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100787کپی به کلیپ‌بورد

الياس هيوه چي در جمع فعالان فرهنگ و رسانه با اشاره به نامگذاري سال جديد با عنوان فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي گفت: مقام معظم رهبري با درايت و تدبير اين نام را برگزيدند زيرا كه اقتصاد و فرهنگ دو مسئله حياتي براي توسعه يك كشوراست.فرهنگ حتي مهم تر از اقتصاد است چون براي اقتصاد هم فرهنگ لازم است. اگر فرهنگ اقتصادي داشته باشيم مي توانيم بهتر رشد كنيم.

وي اقتصاد را دغدغه همه دانست و افزود : در كنار اقتصاد ، فرهنگ مقوله اي مهم است اگر فرهنگ خود را رشد ندهيم داشته هاي ديگر مان هم زير سئوال مي رود. در فرهنگ جا براي كار بسيار زياد است. متاسفانه ما به مرور زمان دچار فقر فرهنگي شديم نسل جديد با فرهنگ وآداب و رسوم گذشته خود آشنا نيست و يا نمي داند.

وي اظهار داشت : در گذشته پدران و مادران ما در مقوله تربيتي از اشعار مختومقلي و كمينه و گوراوغلي و . . . مثال مي آوردند و براي هدايت درست فرزندان خود از سخنان حكيمانه بزرگان تركمن بهره مي بردند اما نسل جديد با اين مسئله بيگانه است اگر از دانش آموزان دبيرستان بپرسيد يوسف احمد كيست؟ نمي دانند پاسخ درست بدهند.

هيوه چي تاكيد كرد: ما ظرفيت فرهنگي بالايي داريم كه اميدوارم با فعاليت تشكل هاي مردمي اين ظرفيت ها در جامعه ديده شود. خواسته ي ما اين است كه اين فرهنگ كه در حال فراموشي است را زنده نگهداريم.

وي افزود:امروزه در يك نوع خلا فرهنگي به سر مي بريم. اين خلا فرهنگي را بايد به شيوه هاي درست پر كنيم . تشكل ها مي توانند آن را پر كنند. مي توانيم از ديگر تشكل هاي فعال الگوبرداري كنيم همه ما يكي هستيم از ظرفيت هاي ميراث و بنياد مختومقلي گنبد بهره ببريم.

هيوه چي گفت : اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان باني و مسئول فعاليت هاي هنري و ادبي است. از ارشاد درخواست مي كنيم كه مكاني براي تشكل ها اختصاص دهند و آنها را در چتر حمايتي خود قرار دهند تا شاعران و نويسندگان و علاقمندان و در آنجا صحبت كنند و فعاليت هاي خود را انجام دهند .

فرماندار آق قلا تصريح كرد: من از حضور شما بسيار خوشحالم شهرستان آق قلا شاعران و نويسندگان و چهرهاي قوي و برجسته اي دارد فقط لازم است حمايت شوند . ما اين مهم را انجام مي دهيم. از ارگانهاي ذي ربط مي خواهيم كه وظيفه شان را در اين قبال انجام دهد .

وي افزود: اگر تيم فرهنگ و ارشاد يك شهرستان از نيروهاي بومي و شايسته آن شهرستان باشند بهتر مي توانند خدمت كنند و كارها را به پيش ببرند. . چرا كه شناخت و آگاهي آنها بيشتر است و نسبت به منطقه خود دلسوزتر است. به هر حال نبايد بايستيم شما فعالان در نزد ما حتما جايگاه ويژه اي داريد . اداره ارشاد براي شماست تا فرهنگ را رشد و رونق دهيد. به عملكرد ارگانهاي فرهنگي شهرستان نظارت دقيق خواهيم كرد تا چه حد از خوشان مايه مي گذارند .

هيوه چي گفت: در زمينه فرهنگ بايد ديدگاهها وسيع باشد . در شهرستان آق قلا ظرفيت فرهنگي بقدري بالاست كه از هر كانال ميتوان وارد شد. جا براي فعاليت زياد است. 
در آق قلا مجمع خيرين سلامت فعاليت خوبي دارد و براي سلامت افراد جامعه هزينه هاي ميليوني صرف مي كنند. در زمينه فرهنگ هم اينگونه عمل كنيم. اساسا چرا از خيرين فرهنگي استفاده نكنيم. در زمينه فرهنگ هم كساني هستند كه دغدغه فرهنگي دارند و مي توانند كمك كنند .

فرماندار آق قلا اضافه كرد: اگر فعالان فرهنگ و ادب و هنر حمايت شوند و از نظر مالي پشتوانه داشته باشند ميتوانند بهتر و قويتر فعاليت كنند . جايگاه و مكان مخصوص حتما لازم است براي اين مهم اداره ارشاد را تكليف مي كنيم كه به شما مكان در نظر بگيرد . اگر باني ارشاد ميخواهد موفق باشد بايد فعالان را حمايت كند و با درك فرهنگي بالا شرايط و بستر حضور مستمر فعالان را ايجاد كند.

هيوه چي تصريح كرد: من به فرهنگ قومي اهميت مي دهم . در نزد ما از گذشته توانمندي هايي بوده است كه الان كمرنگ شده . در گذشته پدران و مادران از پندهاي مختومقلي ايشان ها استفاده مي كردند اما مادران و پدران آينده آن را نمي دانند اساسا يكي از اهداف اين تشكل ها اين باشد كه آن را به ميان خانواده ها ببرند .

وي افزود: فضاي مجازي يك امكان و فرصت است. براي استفاده از اطلاعات فرهنگ لازم است. بزهكاري ها ناهنجاري هاي اجتماعي نگران كننده است . خلا فرهنگي فاصله ها را زياد مي كند. اگر خلا نباشد اين ناهنجاريها پايين مي آيد.

هيوه چي گفت: براي فرزندان مان هيچ الگو نمي دهيم تا در ذهن خود پرورش بدهد. متاسفانه آن الگو نيست اگر از يك نوجوان بپرسيد الگوي شما كيست نمي داند. بايد مسير را درست جلو برويم متاسفانه جامعه به اين مسير كشيده مي شود . هنجاريها نسل جوان را تهديد مي كند . وقتي خلا فرهنگي باشد الگو نباشد الگوي بد جاي آن را مي گيرد .

فرماندار آق قلا اظهار داشت : فرهنگ ما غني و قوي است ولي قدر آن را نمي دانيم اگر قدر بدانيم در همه جهات مي توانيم استفاده كنيم. تربيت خانوادگي پايه و اساس است اگر پدر و مادر درست تربيت نكند جوان به مسير درست نمي رود. رفتارهايي كه گاهي اوقات در عروسي ها و در مجالس اتفاق مي افتد با فرهنگ ما همخواني ندارد. تقصيرجوانان هم نيست تقصير ماست كه به او خوراك فرهنگي نداديم و درست تربيت نكرديم. بسياري از جونان ندانسته حركت مي كنند. وقتي ظرفيت ها را بشناسيم اميدوار مي شويم در حاشيه نبايد بنشينيم بلكه در متن باشيم و به ميدان بياييم فعاليت كنيم . در هر حوزه اي كه فعاليت مي كنيم فرهنگ آن را نيز داشته باشيم. 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.