نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=106039کپی به کلیپ‌بورد

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 صبح امروز دوشنبه 18 آبان با حضور علی اکبر قجری معاون فرماندار،امامان محترم جمعه و جماعات،خانواده های شهداء و پرسنل نیروی انتظامی در محل نمازخانه  ستاد فرماندهی شهرستان مراسم تودیع و معارفه رئیس کلانتری 11 شهر آق قلا برگزار گردید.

علی اکبر قجری در این مراسم گفت: لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است.

وی در ادامه بیان داشت:نيروي انتظامي مقتدر جمهوري اسلامي ايران، با بهره گيري از رهنمودهاي مقام عظماي ولايت و ارزش‌ها و آرمان‌هاي بلند انقلاب اسلامي و با توكل به خداوند متعال، اساسي ترين نقش را در ايجاد امنيت و نظم در جامعه بر عهده دارد و ارتباط محكم پليس خدمتگذار و مردم، نقشي بي بديل را در احساس امنيت كه خواسته اصلي و حياتي اجتماع است، دارد.

معاون فرماندار شهرستان آق قلادر ادامه اظهار داشت:زحمات و تلاشهای فرماندهی و عوامل انتظامی شهرستان که علیرغم همه کمبودها،سختی کار،تراکم و تعدد مسئولیتها صورت می پذیرد شایسته تشکر و قدردانی است.

این مقام مسئول بر لزوم پیشگیری از جرائم با همفکری،برنامه ریزی مشترک و اقدامات سازنده و موثرو جلب همراهی و مشارکت شهروندان و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان تاکید کرد.

وی توجه به مقوله صیانت از حقوق شهروندی در عین حفظ اقتدار نیروی انتظامی را به عنوان یکی از سیاستهای کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد.

ایشان تحقق اصلی امنیت شهروندان را در گرو آگاهی بخشی عمومی و ایفای نقش موثر شهروندان به عنوان همیاران پلیس دانست.

وی در پایان از خدمات ارزشمند سروان اکبر نژاد که به درجه بازنشستگی نائل آمده و کلیه پرسنل نیروی انتظامی، که زحمات زیادی می کشند تقدیر و تشکر کرد و برای سرگرد مهقانی هم آرزوی موفقیت نمود.

در پایان این مراسم حکم انتصاب سرگرد حسین مهقانی باقرآبادی به عنوان رئیس جدید کلانتری 11 شهر آق قلا به وی اعطا ء شد.

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

لزوم پیشگیری از جرائم،اقدامات سازنده و جلب مشارکت همگانی است

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.