فرماندار شهرستان آق قلا گفت:فریاد آزادی قدس شریف در روز جهانی قدس طنین انداز خواهد شد.
صبح امروز شنبه 5 تیر ماه،جلسه ستاد هماهنگی روز قدس شهرستان آق قلا به ریاست “الیاس هیوه چی”فرماندار و با حضور اعضاء این ستاد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”الیاس هیوه چی” دراین جلسه اظهار داشت:روز قدس همانطور که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند، روز حیات مجدد اسلام است زیرا که در مقابل دشمن اصلی اسلام،مسلمین و مردم آزاده جهان بپا می خیزند و مردم شهرستان در این روز فریاد آزادی قدس را به گوش جهانیان خواهند رسانید و طنین انداز خواهد شد.
فرماندار شهرستان آق قلا تصریح کرد:روز جهانی قدس ریشه در آرمانهای نظام دارد وباید تلاش کنیم تا مراسم راهپیمایی روز قدس امسال از سالهای گذشته با شکوهترو عظیم تر برگزار شود.
رئیس ستاد هماهنگی روز قدس شهرستان آق قلا بیان داشت:امسال نیز مانند سالهای گذشته از ظرفیت تمامی نهادها و ارگانها برای برگزاری بهتر راهپیمایی روز قدس استفاده کنیم و تمامی دستگاهها در جهت برگزاری بهتر راهپیمایی تعامل و همکاری داشته باشند.
وی در ادامه افزود:این روز فرصتی است برای آنکه ما بتوانیم انقلاب اسلامی را بر اساس آموزه های دینی و الهام از همه آموزه هایی که از پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه بزرگوار رسیده به جهانیان بشناسانیم.
بالاترین مقام اجرایی دولت در شهرستان آق قلا در خصوص راهپیمایی روز قدس امسال بیان داشت:راهپیمایی امسال روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان(11 تیرماه)همزمان با سراسر کشور در شهرستان آق قلا برگزار خواهدشد.
ایشان در خصوص مسیر و ساعت شروع راهپیمایی افزود:همه تمهیدات ترافیکی،انتظامی،امنیتی و خدمات رسان در طول مسیر مهیا گردیده و مسیر راهپیمایی راس ساعت 10 صبح از میدان وحدت به سمت میدان قدس خواهد بود.