ششمین
جلسه کارگروه تخصصی گندم ،آرد و نان شهرستان آق قلا برگزار شد.
صبح
امروز یکشنبه نوزدهم آذر ماه ، ششمین جلسه کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان
آق قلا به ریاست “امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور بخشداران مرکزی و
وشمگیر و اعضای این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارت
بر کارخانجات آرد و واحدهاي خبازی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به
گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ، “امانگلدی ضمیر” در این جلسه
بر قانونمندی و وظیفه مندی کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان و نظارت و بازرسی گروهی از
خبازی های این شهرستان تاکید کرد و گفت : نان همواره ازجایگاه خاصی برای سلامت برخوردار
است و بدون شک تهیه،تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی درحفظ سلامت جامعه مؤثر است در
همین راستا باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و
غنی از مواد مغذی است انجام شود.
رئیس
کارگروه تخصصی گندم ، آرد و نان شهرستان آق قلا با اشاره به هماهنگی بعمل آمده با مراجع
ذیربط ، خواستار برخورد قانونی با توزیع کنندگان و پرهیز از پخت نان با آرد سه نول
در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی بوده و تهدیدی برای سلامت
مصرف کنندگان محسوب می شود شد.