نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111503کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 فرماندار شهرستان آق قلا در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا دیدار نمود.

 صبح امروز یکشنبه 20 فروردین ماه و در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر ، “امانگلدی ضمیر” فرماندار در معیت “محمود امانیان” رئیس اداره بهزیستی شهرستان از مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا بازدید و با سالمندان تحت پوشش این مرکز دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ، “امانگلدی ضمیر” با اشاره به حفظ فرهنگ سنتی در خصوص کرامت و منزلت سالمندان افزود: هر میزان به فرهنگ سنتی حمایت از سالمندان نزدیکتر شویم از رواج سراهای سالمندان در جامعه دورتر خواهیم شد.

 وی خاطرنشان کرد: قشر سالمند سرمایه جامعه محسوب می شوند زیرا آنان مسیری را در عرصه حیات طی کرده اند که ماحصل آن تجربه های موفق و ناموفقی بوده است و امروز تجربه های آنان سرلوحه افراد دیگر است.

 فرماندار شهرستان آق قلا افزود: ایجاد فضای مناسب برای توانمند سازی سالمندان در راستای حفظ استقلال فردی، کرامت و منزلت آنان در جامعه و خانواده لازم است و در همین راستا باید با بسیج امکانات موجود در دستگاه های اجرایی ذیربط، با خدمت رسانی به سالمندان تلاش شود تا این قشر از جامعه مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

 این مقام مسئول در شهرستان آق قلا بیان داشت: دستگاه های بهزیستی، کمیته امداد و تامین اجتماعی از جمله نهادهای خدمت رسانی هستند که در این عرصه فعالیت های بسیاری انجام داده اند و از این رو همکاری و هم افزایی هر چه بیشتر سایر دستگاه ها باعث می شود تا جامعه سالمندی از خدمات بهتر و بیشتری برخوردار شوند.

 “ضمیر” همچنین از پیگیری اختصاص زمین جهت احداث مجتمع خدماتی و رفاهی مناسب به سالمندان شهرستان خبر داد.

 مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی سالمندان یاشار در حال حاضر داری 36 نفر عضو از سال 93 فعالیت خود را آغاز نموده در این مرکز خدمات توان پزشکی،خدمات روان شناختی،خدمات آموزشی و برنامه های تفریحی به آنان ارائه میگردد.

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 

دیدار فرماندار با سالمندان مرکز آموزشی و توانبخشی یاشار شهر آق قلا

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم سی و یکمین سالروز تصویب قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح دوشنبه ۲۴دی جلسه شورای آموزش و پرورش با حضور دکتر پزشکیان رییس جمهور محترم ، وزیر آموزش و پرورش، اعضای محترم شورا و مدیران آموزشی در محل سالن جلسات خواجه نصیرالدین طوسی به صورت وبینار هم زمان با فرمانداری های سراسر کشور برگزار شد. در این جلسه کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا ،مقصودلو معاون سیاسی فرمانداری ، حاج آخوند رهبر امام جمعه محترم شهرستان ، مبشری رییس آموزش و پرورش ،شهردار و شورای شهر در سالن جلسات فرمانداری حضور داشت
جلسه ستاد برگزاری مراسمات ایام الله دهه فجر برگزار شد
این جلسه به ریاست حمیدی معاون محترم سیاسی استاندار و اعضای مرتبط و با حضور سلیمان هاشمی فرماندار شهرستان آق قلا و حاضرین در سالن جلسات فرمانداری به صورت وبینار برگزار گردید.
دیدار فرماندار با مدیر جدید جهاد کشاورزی شهرستان
سلیمان هاشمی فرماندار با کامبیز پوری رییس جهاد کشاورزی آق قلا و گرگانی معاون جهاد دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مردمی فرماندار با مراجعین برگزار شد .
دیدار مردمی فرماندار شهرستان آق قلا برگزار شد. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح سه‌شنبه ۱۸ دی سلیمان هاشمی فرماندار با مراجعین دیدار و گفتگو کرد.هاشمی در این دیدارها به درخواست های شهروندان که مشکلات خود را در زمینه های گوناگون مطرح کردند ،رسیدگی کرد .
بازدید فرماندار و نماینده مجلس از بیمارستان آل جلیل
در این بازدید از بخشهای مختلف درمانی بازدید و از بیماران عیادت به عمل آورده شد .
نشست مسئولین اجرایی شهرستان با مدیرکل راه و شهرسازی استان جهت بررسی موضوع کمربند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح شنبه ۱۵ دیماه جلسه ای با حضور سلیمان هاشمی فرماندار ، امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ، مقصودلو معاون سیاسی فرمانداری ،محقی معاون برنامه ریزی فرمانداری ،حسینی مدیر کل راه و شهرسازی استان ، شهردار و رییس شورای شهر آق قلا به جهت بررسی این پروژه در دفتر فرماندار برگزار شد.