دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا برگزار شد.
صبح امروز چهارشنبه 23 خرداد ماه،دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا با محوریت گزارش وضعیت کلر زنی سیستم شبکه آب شرب شهری و روستائی،مراقبت ازCCHF(تب کریمه کنگو)،سرطان های شایع مردان و مصوبات جلسه قبل کارگروه به ریاست “امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور مدیران ادارات،نهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر” به ضرورت ایجاد بازارچه محصولات آبزیان اشاره ای نموده و افزود:توسعه این بخش و توجه ویژه به ترویج مصرف محصولات آبزی نقش مهمی را در امنیت غذایی جامعه ایفا خواهد کرد و در همین راستا تعداد 15 پرونده پرورش ماهیان در آب بندان های دو منظوره جهت استفاده از تسهیلات اشتغالزائی روستائی و ترویج فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان در شهرستان آق قلا تشکیل شده است.
فرماندار شهرستان آق قلا از نصب اتاقک کلر زنی در روستاهای بهلکه داشلی و تازه آباد و شستشوی مخازن روستائی خبر داد و از بخشداران مرکزی و وشمگیر خواست دهیاران حساسیت بیشتری نسبت به لوله کشی های غیر مجاز و استفاده از آب شرب غیر بهداشتی در روستاها داشته باشند.
رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آق قلا از تشکیل تیم بازرسی ویژه از دستگاههای اجرایی در خصوص تب کریمه کنگو و نظارت مستمر بر فروش پرندگان در بازارهای هفتگی خبر داد و از بخشداران،شبکه بهداشت و درمان و همچنین دامپزشکی شهرستان خواست نسبت اطلاع رسانی مناسب و برگزاری کارگاه های آموزشی جامعه هدف این بیماری اقدام نمایند.