نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102703کپی به کلیپ‌بورد

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

فرماندار شهرستان آق قلا در نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان گفت:بر اساس بررسی های بعمل آمده در حال حاضر ده درصد مدارس شهرستان تخریبی هستند و بازسازی و نوسازی این مدارس، کمک و مساعدت خیرین را می طلبد.

الیاس هیوه چی اضافه کرد:همه ما در قبال فرزندانمان وظیفه داریم و بچه هایمان حق دارند در مدارسی که شایسته شان هست تحصیل کنند .

وی افزود:دانش آموزان وقتی در فضای خوب و مطلوبی تحصیل می کنند در ذهنشان شکوفایی ، باروری ، ابتکار و خلاقیت شکل می گیرد همانطوریکه تحصیل در شرایط نامناسب ذهن دانش آموزان را مخدوش کرده و مانعی است که راه شکوفایی استعداد فرزندانمان را می بندد.

فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان آق قلا در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: مدرسه سازی جزو آموزه های دینی ماست و در این شهرستان نیز شاهد هستیم خيرين با علاقه و شوق وارد عرصه ساخت و ساز مدارس می شوند.

هیوه چی افزود: تنظیم راهکار مناسب و هماهنگ با سیاست های آموزش و پرورش در بخش مدرسه سازی با استفاده از کمک خیرین لازم و ضروری است و امروز شورای آموزش و پرورش وظیفه دارد با استفاده از ظرفیت های موجود و همت اعضا مشکلات و مسائل مربوط به دانش آموزان را گره گشایی کند.

وی ضمن بیان اینکه بایستی از ظرفیت والدین در بخش کمک به تجهیز مدارس استفاده شود ، افزود : مدیران مدارسی به گونه ای برنامه ریزی کنند که والدین درمحیط مدارس حضور پیدا کنند تا با مشکلات و کاستی های موجود آشنا شوند این امر باعث می شود تا والدین جهت کمک به بهسازی و تجهیز مدارس با اشتیاق بیشتری وارد شوند.

در ابتدای جلسه نیز کمیلی رئیس مجمع خیرین مدارس استان و نظری مدیر آموزش و پرورش شهرستان در خصوص مسائل و مشکلات مدارس و راهکارهای لازم برای جذب بیشتر خیرین برای مدرسه سازی مطالب مبسوطی را عنوان کردند.

 

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

 

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

 

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

 

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

 

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

 

ده درصد مدارس شهرستان آق قلا تخریبی هستند و نیازمند همت خیرین است

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

بازدید سرزده کوروش آهنگری از کارکنان شیفت شب اداره برق آق قلا
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلابازدید شبانه مهندس ” کوروش آهنگری ” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا از کشیک فوریت دستگاه های خدمات رسان برق و گازدر این بازدید به خدمات دهی مطلوب و حداکثری پرسنل به مردم در کمترین زمان ممکن توسط فرماندار تاکید شد.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با کارکنان فرمانداری دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر چهارشنبه ۲۶ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با پرسنل تحت امر نشست صمیمی برگزار کرد. در ابتدا همکاران پس از معرفی خود و عرض خیر مقدم خدمت ایشان برای وی آرزوی موفقیت نمودند .آهنگری پس از شنیدن نکته نظرات همکاران گفت : این جلسات و نشست ها فرصتی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی موضوعات مختلف اداری و اجرایی است. آقای آهنگری رهنمودها و توصیه‌های لازم را برای بهبود عملکرد اداری و اجرایی در جمع همکاران ارائه نمود .به گفته آ
دیدار کوروش آهنگری با علمای شهر انبار الوم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلادیدار مهندس” کوروش آهنگری” سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با حاج آخوند امدادی و حجت الاسلام صفایی ، ائمه جمعه اهل سنت و تشیع شهر انبارالومدر این دیدار ضمن آرزوی موفقیت امامان جمعه برای فرماندار ، برخی مسائل و مشکلات مربوط به بخش وشمگیر و شهر انبارالوم مورد گفتگو قرار گرفت.
کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری با حاج آخوند میرزاعلی دیدار و گفتگو کرد
دیدار مهندس «کوروش آهنگری» سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا با همراهی ناصری بخشدار مرکزی با حاج عبدالحی آخوند میرزاعلی امام جمعه محترم شهرستان آق قلادر این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک ، انتصاب وی را توسط استاندار ساعی گلستان فرصتی غنیمت برشمرد و به پاس نکوداشت مقام شاعر شهیر ترکمن «مختوم‌قلی فراغی» یک جلد کتاب از دیوان اشعار وی به فرماندار اهدا کرد.
بازدید کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری ار مجموعه بخشداری وشمگیر
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا صبح پنجشنبه ۲۷ دی ماه. کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه پایندان کارشناس مدیریت بحران فرمانداری پس از حضور در بخشداری و دیدار با حسینی مهر بخشدار انبارالوم، از بخشهای آن مجموعه بازدید و به عمل آوردند.
بازدید سرپرست فرمانداری و نماینده مجلس از طرح روکش آسفالت روستای یلمه سالیان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا ظهر پنجشنبه ۲۷ دی کوروش آهنگری سرپرست فرمانداری شهرستان به همراه مهندس امان زاده نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ،حسینی مهر بخشدار وشمگیر و همراهان از پروژه روکش آسفالت روستای یلمه سالیان بازدید به عمل آوردند.