“امانگلدی ضمیر”از برگزاری جشنواره نان محلی با رویکرد معرفی
آداب و رسوم اقوام شهرستان آق قلا خبر
داد.
صبح
امروز پنجشنبه پانزدهم شهریور ماه،چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان
آق قلا در سال جاری،به ریاست “امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور اعضای این
کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی
و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به
گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر” در این
جلسه از برگزاری جشنواره نان محلی خبر داد و افزود:این جشنواره با رویکرد فرهنگی و
معرفی آداب و رسوم اقوام و پخت نان های محلی اقوام ترکمن،سیستانی و بلوچ ساکن در
شهرستان آق قلا برگزار خواهد شد.
فرماندار
شهرستان آق قلا بر ضرورت فرهنگ سازی مصرف نان
سبوس دار در سبد غذایی مردم تاکید کرد و خواستار برخورد قاطع با توزیع کنندگان و پرهیز
از پخت نان با آرد سه نول در منازل و مکان های غیر مجاز به لحاظ اینکه فاقد ارزش غذایی
بوده و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محسوب می شود،شد.
“ضمیر”بر
قانونمندی و وظیفه مندی کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان و نظارت و بازرسی گروهی از خبازی
های این شهرستان تاکید کرد و گفت:برنامه ریزی به سمت استانداردسازی فعالیت ها در حوزه
آرد و نان با جدیت بیشتری انجام شود،چون نان قوت غالب مردم است.