علی اکبر قجری در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان که در محل کتابخانه عمومی دولت محمد آزادی شهر آق قلا برگزارگردید گفت:توسعه فرهنگی موازی توسعه اقتصادی و اجتماعی است.
معاون فرماندارشهرستان آق قلا با اشاره به این که ما در گذشته روی کتابخانه و کتابدار سرمایه گذاری نکردیم افزود: اگر بنا است روزی در این سرزمین فضیلت، اخلاق، معرفت و انسانیت را درو کنیم، باید در زمینه کتاب و کتابخانه سرمایه گذاری کنیم.
وی گفت: با همدلی که بین نهاد کتابخانه های عمومی و انجمن های خیریه به وجود آمده، امیدواریم در سال 94 گام های مهمی در جهت رشد و توسعه کتابخانه های عمومی و ترویج فرهنگ مطالعه در شهرستان آق قلا برداشته شود.
جانشین رئیس انجمن کتابخانه های شهرستان آق قلا تاکید کرد: باید در اداره کتابخانه ها از مشارکت های مردمی بیش از پیش بهره مند شد و این نهاد خیران کتابخانه ساز را حمایت و پشتیبانی می کند.
قجری خاطرنشان کرد: تمام گروه های سیاسی، فرهنگی، مذهبی و آحاد مردم نسبت به کتاب و کتابخوانی توجه خاصی دارند ولی برای بهره مندی از این ظرفیت ها باید بسترهای مناسب فراهم شود.
وی ادامه داد:آنچه که مهم است همدلی و تفاهم و تعامل بین مجموعه درون سازمانی موجب پیشرفت و تعالی فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه خواهد شد.
ایشان با بیان اینکه همچنان کتاب نقش اول را در انتقال افکار و اندیشه ها در فرهنگ ایران اسلامی دارد، افزود: ملتی که با کتاب انس داشته باشد، می تواند از فراز و فرودهای مختلف کشورش به سلامت عبور کند.