“امانگلدی ضمیر”گفت:با آگاهی بخشی عمومی،اجتماعی شدن سلامت را در جامعه نهادینه کنیم.
اولین مجمع سلامت شهرستان آق قلا به ریاست”امانگلدی ضمیر”فرماندار و با حضور”عبدالرضا فاضل”قائم مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان،”سید محمد حسینی”مدیر کل بیمه سلامت استان،مدیران ادارات،نهادها و دستگاههای اجرایی،دهیاران،معتمدین محلی و سفیران سلامت در سالن همایش های کسب و کار شهرک صنعتی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”امانگلدی ضمیر”در ابتدای سخنان خود به شمای کلی از جمعیت شهرستان پرداخت و ارتباط تنگاتنگ سلامت با معیشت مردم را متذکر شد و افزود:شهرستان آق قلا قریب 140 هزار نفر جمعیت دارد که 70 درصد آن در 76 روستا با ترکیب جمعیتی قومی و مذهبی زندگی میکنند و استقرار 57 خانه بهداشت و 13 مرکز بهداشتی و درمانی از اقدامات ارزنده دولت”تدبیر و امید”در حوزه سلامت مردم شهرستان آق قلا می باشد.
فرماندار شهرستان آق قلا،گلستان را از استان های پیشرو در استقرار نظام ارجاع الکترونیک کشور قلمداد کرد و ارتقای خدمات پیشگیرانه،دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی،کاهش هزینه های درمانی و تکریم بیماران با سامانه نوبت دهی بهین یاب را از جمله مزیتهای اجرایی شدن این طرح بیان کرد.
وی هدف از تشکیل مجمع سلامت شهرستان آق قلا را استفاده از ظرفیت خیرین،معتمدین،دهیاران،شوراهای اسلامی و بخصوص سمن ها و تشکل های مردم نهاد در شناسائی حلقه های مفقوده و کم همکار در زنجیره بهداشتی و سلامت مردم عنوان کرد.
این مقام مسئول در شهرستان آق قلا ضمن ابراز نگرانی از آمار بالای بیماران دیابتی و وضعیت نامناسب شهرستان در بیماری هایی همچون سل،گزش حیوانات و سالک و همچنین افزایش خودکشی در حوزه سلامت روان،از حاضرین در مجمع سلامت خواست با همفکری،همدلی و همکاری در راستای کاهش این بیماری ها و آسیب های اجتماعی،یاریگر مسئولین بهداشت و درمان شهرستان باشند.
“ضمیر”در خاتمه سخنان،کم آگاهی و خوب توجیه نشدن مردم از ماهیت طرح نظام ارجاع الکترونیک در سطح روستاها را از جمله مشکلات اجرایی شدن این طرح در شهرستان آق قلا بیان کرد و بر آگاهی بخشی و استفاده از مشارکت تشکل ها در راستای اجتماعی شدن سلامت در جامعه تاکید کرد.